Home Stiri mondene Carmen Tănase, atac dur la femeile care își fac operații estetice: „Au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel”

Carmen Tănase, atac dur la femeile care își fac operații estetice: „Au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel”

de negriuelena

Carmen Tănase și-a exprimat părerea despre femeile care apelează la medicul estetician, criticând dur „spiritul de turmă” al acestora, precizând că, personal, nu își dorește să fie la fel ca toată lumea și nu suportă când vede că cineva ține cont de tot ce este la modă.

„Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă! (…) Cuvântul pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, nu-l mai suport. Dacă îmi spune cineva, chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac! Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta! Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână, da. Dar toată lumea… Nu vreau!”, a spus Carmen Tănase.

„Nu vreau să fiu ca toată lumea! Nu vreau să mă îmbrac de la nu ştiu ce casă, nu vreau! Nu suntem la fel, deci, de ce trebuie să ne îmbrăcăm la fel? Operațiile astea, care au un scop diabolic… fetele astea toate arată într-un fel. Toate fetele au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel! Botul ăla de raţă le face să fie… zici că sunt surori gemene! Eu fug de chestia asta”, a mai spus aceasta, criticându-le dur pe femeile care își fac operații estetice…

„Poate că am făcut o obsesie, poate că şi eu sunt exagerată. Dar unde văd această uniformizare, probabil că pic şi eu în partea cealaltă! În extrema cealaltă. Nu vreau să fiu la fel ca toată lumea nici toată lumea să fie la fel ca mine!”, a conchis cunoscuta actriță, evidențiind că pune mare accent pe individualitate.

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies