Home Stiri mondene Cât de deștept ești? Poți rezolva această problemă de matematică?

Cât de deștept ești? Poți rezolva această problemă de matematică?

de Andreea M
Cât de deștept ești? Poți rezolva această problemă de matematică?

Dacă vrei o modalitate prin care să îți poți testa inteligența, rezolvă această problemă de matematică! Deși problemele de matematică par foarte simple și ușor de rezolvat, adevărul este altul în majoritatea cazurilor.

Cu cât problemele sau exercițiile par mai simple, cu atât rezolvarea lor este mai complicată. Așadar, fă testul următor și vezi dacă poți rezolva această problemă!

Așadar, după cum se poate observa, avem mai multe bile de biliard, iar fiecare dintre ele este inscripționată cu un număr. Tot ceea ce trebuie tu să faci este să alegi bilele ale căror cifre însumate vor da suma finală 30. Cu toate acestea, există și o regulă, și anume, nu poți folosi aceeași bilă de două ori.

Pentru a reuși să îți testezi logica și inteligența, trebuie să știi ca ai la dispoziție doar cinci minute, dar, cu cât rezolvi mai repede, cu atât mai bine.

Dacă nu ai reușit să găsești răspunsul corect, iată care este combinația corectă: 6 adunat cu 11 și, în cele din urmă, adunat cu 13!

Dacă ți-a plăcut acest test, cu siguranță îți va plăcea și următorul! Am pregătit pentru tine un alt test prin care poți afla dacă ești sau nu un adevărat geniu. Acest test se spune că poate fi rezolvat doar de către persoanele care au un IQ peste medie, iar singurul lucru de care ai nevoie pentru a rezolva exercițiul este atenția.

Ce trebuie să faci este să găsești modalitatea prin care să demonstrezi că 2 adunat cu 8 rezultă 16106. Dacă nu ai reușit să ajungi la rezultatul menționat anterior, îți vom spune noi cum trebuia să procedezi. 20×3=60; 20+3=23, 20-3=17. Așadar, 20+3=602317…

Dacă ai reușit să faci testul singur, felicitări! Ai o minte ageră, ești atentă la detalii, iar problemele de matematică nu reprezintă o problemă pentru tine.

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..