Home Stiri mondene Ce faci prima dată? Alege numărul și vezi ce fel de persoană ești!

Ce faci prima dată? Alege numărul și vezi ce fel de persoană ești!

de Andreea M

Când suntem puși în situații-limită sau când trebuie să alegem să facem un lucru din mai multe, acțiunile noastre nu au doar consecințe, ci și semnificații. Așadar, spune care este lucrul pe care îl faci prima oară și vezi ce spune asta despre tine!

Dacă prima dată alegi să iei ceainicul de pe foc sau alegi să oprești aragazul, temperamentul tău este unul vulcanic și ești o fire foarte pasională. Deciziile le iei extrem de repede și nimic nu te poate opri atunci când ți-ai pus ceva în minte. Monotonia nu îți place și mereu ai câte un plan foarte bine pus la punct, deoarece știi foarte bine unde trebuie să ajungi.

Dacă prima dată răspunzi la telefon, să știi că ești o persoană îndreptată către sectorul afacerilor. Nu îți lipsesc diplomația și capabilitatea de a face multe lucruri în același timp. Ești o fire deschisă, comunicativă și nu îți place deloc să fii în centrul atenției.

Dacă prima dată mergi la bebelușul care plânge, ești o fire foarte calmă și pui mereu binele celor din jur mai presus de binele tău. Întotdeauna îi ajuți pe cei din jur, indiferent ce presupune acest lucru. Cea mai mare dorință a ta este să îți întemeiezi o familie și îți place să ai mulți prieteni. Nu vrei să fii singură și preferi locurile mai puțin aglomerate, dar unde se poate socializa…

Dacă prima oară mergi către cățelul care roade perna, nu ești o persoană care să se poată descurca în situații stresante, iar haosul din jur îți dă mari bătăi de cap. Trebuie neapărat să ai totul sub control, iar capitolul financiar este extrem de important pentru tine. Ești o fire calculată și care are mereu un răspuns la orice întrebare.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..