Home Stiri mondene Cătălin Botezatu vorbește despre iubita sa

Cătălin Botezatu vorbește despre iubita sa

de Buinoschi Andreea

Trecutul amoros al lui Cătălin Botezatu ar putea umple pagini întregi. De data aceasta, designerul se arată foarte îndrăgostit și le-a spus celor de la Antena 3 despre femeia care îl face fericit. Se pare că afaceristul are o relație la distanță, dar acest lucru nu reprezintă un impediment.

„E aşa, o relaţie la distanţă care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim şi la telefon (…) Este foarte tânără şi este roşcată”, a declarat acesta, pentru sursa menționată mai sus.

Cătălin Botezatu a dat lovitura cu show-ul Next Top Models by Cătălin Botezatu, care a fost o adevărată inovație în România. În cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, creatorul de modă a vorbit despre ceea ce a însemnat respectivul proiect.

„Este un format nou pe piaţa românească, este un format pur românesc. Poate că este cel mai fashion, cel mai complex format de televiziune legat de modă deoarece. Show-ul de la Kanal D are în componenţă şi fete, şi băieţi, pentru prima oară într-un astfel de format. Concurenţii sunt împăriţiți în trei echipe care rivalizează, care luptă între ele pentru un premiu final. Aceştia sunt supuşi unor provocări extrem de dure, de la şedinţe foto în condiţii extreme, până la prezentări de modă în locuri spectaculoase şi, în acelaşi timp, periculoase. Pe tot parcursul emisiunii se vor lega prietenii, duşmănii, iubiri, dar toate vor fi demolate pentru că aspiranţii la titlul de «Supermodel» realizează că, de fapt, sunt rivali”, a mărturisit designerul.

Mai mult decât atât, Botezatu a vrut să aducă ceva în plus și a decis să îi includă și pe bărbați, care, de regulă, în modă, sunt dați la o parte…

„Până acum, băieţii nu au fost implicaţi, au fost mai degrabă folosiţi drept accesoriu, dar există modelling şi pentru băieţi, nu pot fi excluşi”, a mai adăugat Cătălin.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies