Home Stiri mondene Cătălin Moroșanu nu mai face parte din competiția „Survivor”. Acesta are probleme de sănătate

Cătălin Moroșanu nu mai face parte din competiția „Survivor”. Acesta are probleme de sănătate

de Clara

Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai puternici concurenți ai emisiunii Survivor România, nu va mai face parte din acest concurs din cauza unor probleme de sănătate. Sportivul a decis să nu se neglijeze și se va întoarce în România.

„Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas-bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici.

Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. «Survivor România» se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a mărturisit Daniel Pavel.

„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult.

Acest concurs, pentru mine, a însemnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că, pe 16 februarie, săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele. Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici, în «Survivor», ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a declarat și Cătălin Moroșanu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies