Home Stiri mondene Câte domnișoare de onoare va avea Adelina Pestrițu și ce reguli se vor încălca la nunta sa

Câte domnișoare de onoare va avea Adelina Pestrițu și ce reguli se vor încălca la nunta sa

de negriuelena

Adelina Pestrițu a dezvăluit câte domnișoare de onoare și-a ales, dar și ce reguli vor încălca acestea. Frumoasa vedetă se va căsători religios cu Virgil Șteblea pe data de 20 iulie 2019, iar petrecerea de după ceremonie va fi una cu adevărat fastuoasă, în contrast cu cea civilă care s-a desfășurat în privat și unde au fost prezenți doar nașii de cununie.

Viitoarea mireasă și-a dorit multe domnișoare de onoare, iar în final s-a decis la șase prietene apropiate. Trei dintre domnișoarele de onoare ale Adelinei Pestrițu sunt persoane publice: Roxana Blogu, fostă membră a trupei Trident, Natalia Mateuţ, prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena Stars, și Anca Ciota, prezentatoare la Kanal D, iar celelalte trei nu sunt cunoscute publicului larg: Raluca Bogdan, Cristina Dumitru (stilist) și Iza. Adelina Pestrițu a explicat care sunt regulile pe care domnișoarele sale de onoare le vor încălca.

„Pe lângă multe detalii care fac că acest eveniment să fie unul prețios, după cum tradiția spune, domnișoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece și mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare. Șase prietene apropiate au acceptat invitația de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste.

Ele vor îmbrăca rochii de aceeași culoare și vor fi alături de mine în fața altarului. Chiar dacă tradiția spune că este necesar să fie necăsătorite, va anunț că eu nu o să țin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite și pentru una dintre ele chiar eu am fost domnișoară de onoare la momentul nunții ei, petrecut în urmă cu patru ani.

Și nu trec peste această tradiție pentru că aș avea eu o dorință arzătoare să fiu contra vântului, ci, pur și simplu, o parte dintre prietenele mele bune pe care mi le doresc aproape sunt căsătorite și sunt ok cu această mică «schimbare» de reguli”, a declarat Adelina Pestriţu.

„Rozul pal se regăsește în proporție de 40% în dressing-ul meu, așa că nu aveam ce altă nuanță să aleg pentru bunele mele prietene. Modelul rochiei va fi ales de fiecare în parte, pentru că îmi doresc că ele să se simtă frumoase, strălucitoare și să le avantajeze croiala rochiei. Deci cu siguranță nu voi impune o «uniformă»…

Pentru mine ele sunt extrem de importante și îmi doresc să le fac să se simtă în largul lor. Nu suntem adepții regulilor sau ai tradițiilor. Putem împrumuta obiceiuri, dar le reinterpretăm după stilul nostru”, a mai explicat Adelina Pestriţu.

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies