Home Compatibilitate zodii De ce fantezie își doresc zodiile să aibă parte

De ce fantezie își doresc zodiile să aibă parte

de Clair
Ce fantezie isi doresc zodiile sa aiba parte

Semnul zodiacal trădează o multitudine de aspecte legate de viața ta personală, inclusiv fanteziile pe care ai dori să ți le îndeplinești sau să ți le îndeplinească altcineva. Dacă ești curios să afli ce fantezie și-ar dori fiecare nativ al zodiacului să îi fie îndeplinită, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, fantezia lor constă în a flirta cu o persoană aflată deja într-o relație, dacă este posibil, acea persoană să se afle într-o relație cu unul dintre rivalii lor.

Taur. În cazul nativilor Taur, aceștia sunt fermecați de gândul de a avea permanent pe cineva care să îi admire și să știe că, oricând ceva nu le merge bine, au un plan de rezervă. Au preferințe aparte pentru a ști că cineva îi caută în orice mulțime.

Gemeni. Posesorii semnului zodiacal al Gemenilor aspiră la o persoană care se dă peste cap să le facă pe plac și să le mențină interesul viu. Fie că e vorba de partenerul de cuplu sau o simplă relație clandestină, nativii Gemeni vor ca acesta să fie atent la detalii.

Rac. Persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Racului sunt persoane care preferă să dețină controlul în relațiile pe care le au. Fantezia acestora este exact opusul, vor să găsească bărbatul care să le domine emoțional și care să le dea fiori într-un sens pozitiv.

Leu. În privința nativilor Leu se poate spune că sunt capabili de orice în interacțiunile pe care le au cu persoanele de sex opus. Aceștia își doresc să găsească persoane fără obligații care să trăiască clipa alături de ei.

Fecioară. Cei născuți în zodia Fecioară sunt extrem de delicați și romantici însă când vine vorba despre modul în care își trăiesc relația sentimentală, lucrurile stau cu totul altfel. Fantezia nativilor Fecioară este să își vadă partenerul mulțumit și vor face orice pentru asta.

Balanță. Nativilor Balanță le place să nu-și asume răspunderea pentru nimic, deoarece nu vor să suporte consecințele. Ceea ce își doresc este să găsească o persoană care să preia controlul pentru ei și să ia mereu inițiativa.

Scorpion. Nativii Scorpion adoră să se joace, nu vor să ia nimic în serios și nu vor angajamente, chiar dacă știu că nu le pot evita la nesfârșit. Fantezia lor constă într-o relație fără obligații cu o persoană care le împărtășește dorințele.

Săgetător. Săgetătorii sunt persoane pasionale și care îndrăgesc aventura. Aceștia își doresc să interacționeze cu cât mai multe persoane noi și, eventual, cu care să experimenteze emoții diverse. Nu dau înapoi dacă partenerul sentimental vine cu idei neobișnuite.

Vărsător. În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, fantezia acestora este să aibă o aventură cu o persoană din trecutul lor care are în prezent o relație. S-ar simți satisfăcuți să știe că acea persoană își încalcă jurămintele pentru ei…

Pești. Posesorii semnului zodiacal al Peștilor își doresc să întâlnească pe cineva cu care să stabilească o chimie la nivel mintal. Faptele, cadouri, experiențele noi nu îi mai atrag, vor pe cineva care să le sucească mințile, să îi facă să uite tot ce au trăit până acum și, eventual, să fie cu capul în nori vreo câteva zile.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..