Home Interpretare vise Ce înseamnă când visezi copil mic

Ce înseamnă când visezi copil mic

de Clair
Ce inseamna cand visezi copil mic

Ce înseamnă când visezi copil mic? Răspunsul trebuie căutat și oferit în cheie legată de gingășie, naivitate, fericire necondiționată de lucruri materiale.

Semnificațiile cuprinse în mod normal atunci când ne referim la ce înseamnă când visezi copil mic sunt diverse, motiv pentru care îți punem la dispoziție acest articol destinat elucidării misterelor.

Asociațiile simbolice aflate în legătură cu un copil mic

Atunci când spunem copil mic ne referim atât la bebeluși, cât și la cei care nu au ajuns încă la pragul de cinci ani.

Dată fiind perioada la care facem referire, e vizibil faptul că un copil mic se asociază întotdeauna cu tot ceea ce presupune gingășie, afecțiune sinceră, stare lipsită de griji și de dorință materială. Toate aceste semnificații se conjugă în mod armonios, oferindu-ne explicații în majoritatea viselor în care apare un copil mic și pe care tindem să le asociem cu semnificații exclusiv pozitive.

Ce înseamnă când visezi copil mica? – interpretarea viselor

Visele în care apare un copil mic sunt printre cele mai frecvente în cazul oamenilor, mai ales în cazul celor ajunși la maturitate, dar care au rămas ancorați în copilărie, dat fiind faptul că nu au încheiat socotelile cu acea perioadă, din varii motive pe care este posibil ca nici ei înșiși să nu le cunoască.

Iată ce înseamnă când visezi copil mic având în vedere cele mai comune vise din această categorie:

 • Odată ce ne apar în vis copii mici, putem să ne gândim direct la situații favorabile, fiind un simbol pentru faptul că toate lucrurile noastre ies bine, că totul se așază așa cum ne-am propus, în viitorul apropiat.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic alături de care te joci, acest lucru sugerează faptul că persoana care visează va avea parte de situații profitabile, satisfăcătoare pentru ea, situații din diverse domenii în care activează.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic jucându-se, exaltând de fericire, acest lucru face referire la faptul că vei avea parte de succes real pe toate planurile, sugerează faptul că toate obiectivele pe care și le-ai stabilit vor cunoaște o finalitate productivă și satisfăcătoare, mulțumitoare.
 • Situațiile în care ne apare un copil mic în vis pot lua o turnură negativă atunci când acesta ne apare în situații triste, atunci când plânge foarte tare. Tristețea copilului din vis se perpetuează în realitate prin dezamăgirile pe care le va suferi persoana care visează, în diverse planuri, dar care vor avea un impact deosebit asupra sentimentelor sale.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic plângând în urma primirii unei pedepse, acest lucru indică faptul că cel care visează va avea parte de decepții din partea prietenilor săi, prieteni pe care îi considera a fi sinceri și foarte apropiați. Aparențele înșală, motiv pentru care trebuie să acorzi mai multă atenție persoanelor care te înconjoară, pentru a evita suferințele.
 • Dacă o mamă este cea care visează un copil mic bolnav, indiferent dacă este al ei sau nu, acest lucru este asociat cu preocuparea mamei în privința chestiunilor referitoare la tot ceea ce are legătură cu propria ei persoană și, implicit, cu căminul familial.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic bolnav sau mort, chiar dacă nu te afli în postura de mamă, acest lucru indică faptul că dezvolți o teamă sporită în ceea ce privește veștile rele, trăind în permanență cu un sentiment de frică asupra primirii acestei categorii de vești.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic pe care îl abandonezi, pe care îl lași în mâinile destinului, se face referire la faptul că, în viața reală, există șanse foarte mari cu privire la riscul de a pierde tot ceea ce ai reușit să strângi de-a lungul timpului prin mijloace deloc etice, ci, dimpotrivă, făcând acte de imprudență, erori grave care ți-ar putea aduce pedepse pe măsura gravității.
 • Atunci când ne apare un copil mic în vis, mai exact, o fetiță, care dă dovadă de sănătate și de fericire, acest lucru face referire la faptul că în cadrul căminului familial se instalează starea de bine, împreună cu veselia expusă, cu sănătatea, dar și cu prosperitatea pe planul material.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic, în speță fetiță, care suferă de anumite boli, care are această stare vizibilă prin slăbiciunea pe care o afișează, prin tristețea de pe chip, atunci în cadrul căminului familial se instalează toate sensurile anterioare, dar cu semnificațiile schimbate. Adică, se va instala nefericirea, pot apărea anumite boli în rândul membrilor familiei, vor apărea probleme pe planul financiar a căror rezolvare necesită timp îndelungat și implicare maximă din partea tuturor membrilor.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic de sex opus celui pe care îl ai în mod normal sugerează faptul că, în adâncurile ființei tale, înclinațiile pe care le ai țin de homosexualitate.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi copil mic în care îți vezi propria imagine din copilărie, acest lucru este strâns legat de faptul că nu te-ai putut desprinde complet de această etapă. Astfel, copilul din tine continuă să trăiască deoarece există chestiuni care au rămas nerezolvate în copilărie, chestiuni care ți-au marcat existența atât de tare încât nu poți trece mai departe, indiferent de cât de mult ți-ai da interesul în această privință. Fără ajutorul unei persoane specializate în acest tip de probleme, încercările tale sunt zadarnice, așa că nu ezita să contactezi persoana care poate scoate omul matur din tine și să lase copilul mic să trăiască doar în amintire…

Așadar, se poate concluziona prin a spune că ceea ce înseamnă când visezi copil mic se află în strânsă legătură cu modul în care visăm copilul respectiv, cu ce anume face el în visul nostru și dacă este fetiță sau băiețel. Toate aceste aspecte influențează natura visului nostru, dimpreună cu presupunerile pe care acesta le poate aduce, cu semnele pe care ni le poate oferi în anumite momente.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..