Home Interpretare vise Ce înseamnă când visezi sânge | sânge în vis

Ce înseamnă când visezi sânge | sânge în vis

de Clair
Ce inseamna cand visezi sange

Ce înseamnă când visezi sânge, ce implicații aduce acest tip de vis în lumea reală?

Sângele este un element fundamental care apare în visele noastre și care este înzestrat cu o multitudine de conotații, dintre cele mai diverse.

Simbolistica generală a sângelui

Sângele are semnificații multiple la nivel simbolic, care se perpetuează și în privința viselor. Dintre aceste semnificații, cele care se remarcă sunt cele care au legătură cu noblețea, ascensiunea și generozitatea.

Sângele este cel care indică căldura corporală, existența vieții, înglobând semnificații ce au legătură cu lumina, în acest sens.

Simbolistica sângelui în cadrul visului este influențată de situațiile în care acesta apare, motiv pentru care se stabilesc diferite conexiuni cu realitatea.

Ce înseamnă dacă visezi sânge? – interpretarea viselor

 • Se poate ca persoana care visează să se afle în postura de a sângera, motiv pentru care sugerează durerea pe care o resimte. Faptul că nu se poate constata de unde se produce sângerarea implică faptul că cel care visează își dorește cu orice preț să se elibereze dintr-o situație care îl face să se simtă încorsetat și care îl împiedică să își atingă adevăratele scopuri, pe care și le-a propus de foarte mult timp.
 • Cantitatea de sânge care apare în cazul în care persoana care visează se află în postura de a sângera este relevantă pentru stabilirea semnificației sângelui. Astfel, în privința a ceea ce înseamnă dacă visezi sânge din abundență se impune semnificația conform căreia toate dorințele pe care persoana în cauză le are sunt foarte aproape de a se îndeplini.
 • În privința a ceea ce înseamnă dacă visezi sânge pe haine, acest lucru sugerează faptul că ai dușmani care vor face tot posibilul pentru a-ți pune piedici în calea succesului, mai ales din punctul de vedere al celui pe planul afacerilor pe care le conduci. În mod cert, persoanele care se văd în această postură trebuie să fie foarte grijulii în ceea ce privește prietenii noi pe care și-i fac, care se apropie de ei de nicăieri, pentru că pot avea scopuri ascunse și foarte bine stabilite. Nici prietenii actuali nu trebuie pierduți din vedere, pentru că se pot întoarce foarte ușor împotriva lor.
 • În privința a ceea ce înseamnă dacă visezi sânge pe mâinile tale, se impun semnificații cu conotații deloc pozitive, și anume se anunță o perioadă în care vei fi ceva mai ghinionist, cu atât mai mult dacă nu ai grijă de tine însuți în tot ceea ce întreprinzi.
 • Dacă te visezi în postura de a avea o rană deschisă din care țâșnește sângele și care este însoțită de dureri și de suferință, acest lucru importă în maniera în care reprezintă, în realitate, faptul că vei primi niște vești destul de neplăcute, de naturi diverse, în care se impun și cele care au legătură cu afaceri greu de controlat, din cauza complexității lor.
 • În privința a ceea ce înseamnă dacă visezi sânge venind din partea unei alte persoane, acest lucru presupune faptul că cel care visează are intenții de a face rău unei persoane, chiar dacă asta se rezumă la atentatul contra sentimentelor persoanei respective.
 • Dacă ne visăm în postura de a dona sânge, acest lucru implică latura noastră altruistă, dispusă să ofere ajutorul persoanelor care au nevoie de el.
 • Dacă persoana care visează este cea care primește ajutor în urma unei transfuzii de sânge, acest semn impune apropierea unor probleme importante, care vor necesita resurse la fel de importante pentru a putea fi soluționate. Din acest motiv, este necesară apelarea la o persoană din exterior care dispune de resursele necesare și care este dispusă să ne ofere ajutorul de care avem nevoie.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi sânge pe o armă, chiar dacă nu ești sigur de faptul că acea pată este cauzată de sânge, se impune perspectiva pesimistă a interpretării. Se anunță perioade critice, dat fiind faptul că este pe punctul de a aluneca pe panta unor probleme grave generate de propriul caracter și comportament neadecvat și irascibil.
 • Dacă visăm sânge rezultat din rana pe care o cauzează o altă persoană corpului nostru, acest lucru indică faptul că starea de sănătate a celui care visează este una destul de precară, motiv pentru care trebuie să fie mai grijuliu în acest sens.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi sânge coagulat, la nivelul propriei persoane, acest lucru impune semnificația conform căreia, după ce ai traversat o perioadă critică, destul de dificilă, apare soarele și pe strada ta, instalându-se pacea absolută. Așadar, se duce la bun sfârșit perioada conflictuală, în detrimentul celei guvernate de schimbări pozitive, de stabilitate din punct de vedere economic și sentimental.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi sânge, dar pe care nu îl poți vedea la modul propriu, dat fiind faptul că este vorba de o hemoragie internă, acest lucru impune o stare mai precaută din partea ta. Acest vis indică sensibilitatea pe care o ai, slăbiciunea ta în fața diferitelor boli. Acest vis poate fi interpretat și în altă cheie, și anume în privința pierderii locului de muncă, ce ne va slăbi mai ales din punct de vedere emoțional.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi sânge într-o cameră, acesta aflându-se peste tot acolo, se indică faptul că există posibilitatea de a trece peste toate consecințele greșelilor pe care le-am făcut, dar, cu toate acestea, sentimentele de vinovăție și remușcările noastre vor rămâne pentru o perioadă lungă…

Dacă visezi faptul că ai o rană, dar din care nu țâșnește sânge, acest lucru este un semn clar pentru faptul că nu reușim să înțelegem motivul real al stărilor noastre de suferință. La nivelul a ceea ce înseamnă când visezi sânge în acest context, se face referire la faptul că ne aflăm într-o stare destul de confuză în ceea ce privește latura emoțională, care ne împiedică să ne îndepărtăm complet de persoana care nu ne aduce niciun beneficiu. Mai bine spus, trebuie să punem mai mult preț pe propria persoană și să tăiem răul de la rădăcină, dacă ne dorim să fim fericiți.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..