Home Interpretare vise Ce înseamnă când visezi foc | vis cu foc

Ce înseamnă când visezi foc | vis cu foc

de Clair
Ce inseamna cand visezi foc

Ce înseamnă când visezi foc? Află din acest articol în chip detaliat, astfel încât să îți poți interpreta corect fiecare vis care implică acest simbol.

În privința a ceea ce înseamnă când visezi foc, toate semnificațiile sunt legate de atitudinea noastră din vis, de obiectele cuprinse de flăcări și de care sunt repercusiunile în acest caz. Astfel, vom avea o idee clară asupra mesajului transmis, reușind astfel să anticipăm lucrurile care urmează să se petreacă în viața noastră.

În cadrul viselor noastre, focul are semnificații multiple, dintre cele mai diverse, putându-se observa alternarea sensurilor pozitive cu cele negative.

Simbolistica focului la modul general

Focul este, în mod general, asociat cu simbolistica purificării, datorită acțiunii sale desfășurate în acest sens.

Ideea cea mai pregnantă asociată focului este aceea a puterii, dat fiind faptul că poate reprezenta puterea sau slăbiciunea în funcție de capacitatea ta de a-l ține sub control. Această putere se reflectă în fapte de viață concrete, motiv pentru care este unul dintre visele cele mai comune.

Ce înseamnă când visezi foc? – interpretare generală

Interpretarea focului în cadrul viselor este generată de toate celelalte simboluri cu care se află în contact, motiv pentru care este un vis plin de semnificații.

Iată în rândurile următoare ce înseamnă când visezi foc și în ce contexte apare acest simbol:

 • Atunci când ne apare în vis focul care cuprinde bunurile noastre persoane, acest lucru implică, în viața reală, semnificații care au în vedere riscul de a suferi pierderi importante. Visul are conotații negative cu atât mai mult cu cât în cadrul visului nostru apar și victime însă noi rămânem nemișcați în fața imaginii dezastrului, nefiind implicați în mod direct, ci doar ca simpli spectatori ai distrugerii. În privința a ceea ce înseamnă când visezi foc în aceste condiții, semnificația privește dușmanii pe care îi ai, dat fiind faptul că aceștia pierd toate șansele pe care le aveau că vor obține triumful asupra ta.
 • În situația în care trebuie să analizăm ce înseamnă când visezi foc plăcut, în sensul în care nu degajă fum în cantitate semnificativă, ci este un tip de foc ce se manifestă pacific, semnificațiile legate de acesta implică și în planul real aceeași stare pacifică, referitoare la propria persoană, fapt care se răsfrânge asupra succeselor pe care le vei deține în viață.
 • Dacă avem în vedere un spațiu în care a fost foc în momente anterioare, atunci semnificațiile se opresc asupra stărilor de remușcare, de răzbunare, de resentimente față de o altă persoană, precum și față de aceea către persoana care visează. Este, în fapt, o stare de ură reciprocă, ce nu are soluție.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi foc ce izbucnește exact în momentele de dinaintea plecării într-o călătorie cu interes de serviciu, acest fapt presupune o premoniție a succesului constituit în cadrul acesteia. Vei avea, așadar, un parcurs de-a dreptul fructuos.
 • Dacă persoana care este privilegiată cu visul unui foc este preocupată în mod special de tot ceea ce are legătură cu latura intelectuală, acest lucru presupune faptul că, în viitorul apropiat, va avea parte de destul de multe reușite în acest domeniu, precum și de primirea unor premii importante.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi foc ce arde în liniște, acest fapt are drept premoniție ideea că fie vei primi o vizită a unor prieteni care ți-au demonstrat sinceritatea de-a lungul timpului, fie vei avea parte de anumite detalii simple, dar care te vor face extrem de fericit, pentru că vin din partea unei persoane speciale.
 • În mod paradoxal, o persoană care visează că îi ia foc afacerea, dar fără ca ea, personal, să sufere arsuri, indică în planul real o activitate intensă pe planul afacerilor, care atrage după sine beneficii materiale substanțiale.
 • Dacă persoana care visează are în vedere propria sa luptă împotriva focului, având la dispoziție apă sau alte mijloace utile în acest sens, se face referire la faptul că va trebui să înfrunte niște situații care i-ar putea produce anumite stări de preocupare ridicată, va avea mult mai multă activitate pe planul profesional, dar și mai multe frustrări apărute ca promotoare ale succesului din final.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi foc, mai exact atunci când visezi acțiunile și rezultatele focului, acest lucru sugerează faptul că urmează o perioadă în care te vei confrunta cu probleme diverse, în care norocul nu va fi de partea ta însă cu toate acestea există aparența, iluzia unei stări de prosperitate a persoanei care visează, cel puțin în ochii celor din jur.
 • Atunci când ne vedem puși în situația de a înteți focul cu ajutorul unui vătrai, corespondentul în realitate se materializează la nivelul situațiilor delicate prin care vom trece, în sensul în care vor exista discuții în contradictoriu, certuri puternice generate doar din vina noastră.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi foc ce are flăcări imense, puternice, dar care nu îți fac niciun rău, este un semn de bun augur, adică se preconizează faptul că vor exista perioade în care norocul va fi de partea voastră, în care prosperitatea este pregnantă. De cealaltă parte, dacă flăcările pe care le vedem sunt slabe, fără prea multă forță ori cu flăcări de dimensiuni mari, este un semn clar că vom traversa o perioadă de tristețe profundă, o perioadă în care ne lăsăm acaparați de griji care conduc, în mod inevitabil, la starea de eșec resimțită pe toate planurile.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi foc, mai exact când te visezi pe tine trecând prin flăcări fără ca acestea să te rănească în vreun fel, acesta este semnul cel mai pregnant al convingerilor noastre ferme, statornice. De asemenea, acest vis presupune faptul că, doar datorită perseverenței noastre, a constanței în tot ceea ce întreprindem, vom reuși să ducem la bun sfârșit un proiect la care lucrasem de foarte mult timp, cu îndârjire…

Focul, în cadrul visului, este un element cu rol de premoniție, dat fiind faptul că anticipează exact toate situațiile în care vom fi puși, fie ele de factură negativă ori pozitivă.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..