Home Interpretare vise Ce înseamnă când visezi pisici | pisică în vis

Ce înseamnă când visezi pisici | pisică în vis

de Clair
Ce inseamna cand visezi pisici

Ce înseamnă când visezi pisici, dacă au vreo legătură semnificațiile animalului în sine cu cele din cadrul oniric.

Aceste animale domestice sunt considerate a fi definiția gingășiei, a sentimentelor schimbătoare, a demonstrării iubirii reale sau prefăcute. Însă ce înseamnă când visezi pisici, în fond?

Simbolistica pisicii la nivel general

Pisica este asociată cu personalitatea sa de felină, reflectată prin înfățișare. Este un simbol pentru acționarea în deplină liniște și discreție.

Pisica este animalul care are efecte terapeutice demonstrate în cazul copiilor suferinzi de anumite boli grave, precum autismul.

Vorbind de pisică, în planul simbolic, aceasta sugerează putere, dar și aducerea tristeților, a nefericilor.

Toate semnificațiile pisicii din visele în care apare sunt aflate în acord cu simbolistica ei, dar și cu situațiile în care apare în cadrul visului nostru.

Ce înseamnă când visezi pisici? – interpretarea viselor

Pisicile apar cu o frecvență destul de mare în visele noastre, probabil și ca urmare a conviețurii cu ele, drept consecință a faptului că e imposibil să nu vedem cel puțin o pisică pe parcursul unei zile întregi. Cu toate acestea, ce înseamnă când visezi pisici? Dacă este de bun augur sau nu, află din rândurile următoare:

 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici, mai ales în situația în care ești atacat de una, acest lucru indică faptul că, în cel mai scurt timp posibil, toți dușmanii tăi vor avea curajul să te privească în ochi și să te distrugă în același timp, având grijă să îți producă un dezechilibru puternic la nivel economic și la cel al imaginii tale în fața celorlalți oameni din jur.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici trecând strada, în condiții deplorabile, murdare și vizibil înfometate, acest lucru sugerează faptul că viitorul nu va fi unul prea strălucit pentru tine, în sensul în care te vei confrunta cu stări de profundă tristețe, de boli grave, atât în ceea ce te privește, cât și în ceea ce-i privește pe membrii familiei tale.
 • Dacă visul tău are în vedere o pisică pe care o vezi zgâriindu-ți poarta sau ale cărei sunete în acest sens le poți auzi, acest lucru sugerează faptul că dușmanii pe care îi ai încearcă din răsputeri să te denigreze în stil mare, să te prejudicieze la modul sonor, nicidecum silențios, cum s-ar putea crede dacă privim cât de silențioasă poate fi o pisică în mod normal.
 • Pisica este simbolul dualității. Astfel, în privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici care se lingușesc la picioarele tale, care se alintă foarte tare în acest mod, implică semnificația conform căreia ești înconjurat doar de oameni falși, care se poartă față de tine doar cu ipocrizie.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici, aflându-te în postura femeii care ține în brațe una și pe care o alintă în mod drăgăstos, sugerează faptul că acea persoană primește sfaturi rele din partea persoanelor din jur, sfaturi ce au legătură în special cu latura amoroasă a lor. Așa acordă mai multă atenție sfaturilor pe care le primești, le iei în considerare și le scoți din calcul în chip imediat.
 • Dacă în visul nostru ne apar pisici care ne urmăresc și a căror blăniță este fie portocalie, fie cu picățele, acest lucru sugerează faptul că persoana care visează se va implica în situații de intrigă și chiar rușinoase, penibile, în urma cărora va ieși prejudiciată din mai multe puncte de vedere.
 • Există un vis care poate fi clasat ca fiind cel mai rău dintre toate, și anume cel în care apar pisici în relații prietenoase cu șerpii. În privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici aflate în această legătură cu șerpii, premonițiile nu pot fi decât rele, cu privire la absolut tot ceea ce vrei să întreprinzi. Din acest motiv, trebuie să ai foarte mare grijă în privința a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, pentru că pericolul poate lua forma și înfățișarea la care te aștepți cel mai puțin. În privința acestui vis s-au făcut constatări conform cărora, în anumite cazuri, poate atrage atenția asupra actelor de spionaj în domeniul industrial, politic ori în cel militar.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici albe și de o frumusețe ieșită din comun, acest lucru reprezintă, de fapt, un avertisment pentru femeia care visează. Acest avertisment se desfășoară în sensul în care există anumite interese din planul extern, egoiste, care vor încerca să atenteze la buna ta stare socială, materială, sentimentală. Însă, acest vis indică faptul că femeia în cauză este cea care va reuși să pună capăt tuturor intrigilor, odată pentru totdeauna.
 • Dacă femeia visează pisici negre, care au un aspect foarte rău, fiind nu doar urâte, ci și slabe, acest lucru ar trebui să îi atragă atenția asupra faptului că există foarte multe riscuri în ceea ce o vizează și în ceea ce îi privește viitorul apropiat, deoarece se prevăd diverse probleme.
 • În mod general, în privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici, la nivel tradițional s-a creat ideea că pisica este simbolul prevestirilor negative, asta dacă nu este ucisă. Așadar, în visul în care apare o pisică pe care persoana care visează o omoară sau o pune pe fugă, acest lucru indică un real succes în privința chestiunilor pe care trebuie să le gestioneze, precum și asupra dușmanilor pe care îi are, oricât de puternici ar părea ei.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi pisici care miorlăie, acest fapt trebuie să ne atragă atenția asupra necesității noastre de a avea grijă în ceea ce le privește pe persoanele apropiate nouă, dat fiind faptul că vom putea suferi un act de trădare din partea acestora, precum și implicarea numelui nostru în minciuni nefondate…
 • Atunci când apar pisici care torc în visul nostru, acest lucru face aluzie clară la starea de liniște, de pasivitate pe care o resimte persoana care visează. Starea noastră este foarte pozitivă, motiv pentru care nu putem nutri sentimente negative în interiorul nostru. Așadar, putem părea persoane fără o atitudine defensivă în anumite contexte.
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..