Home Interpretare vise Ce înseamnă când visezi șerpi

Ce înseamnă când visezi șerpi

de Clair
Ce inseamna cand visezi serpi

În privința a ceea ce înseamnă când visezi șerpi, acest lucru poate fi asociat cu lucruri negative care se referă la situații neplăcute ori în care să fim puși într-o lumină proastă.

Cât de adevărate sau nu sunt aceste presupuneri atunci când ne gândim la ceea ce înseamnă când visezi șerpi, află în articolul acesta, dedicat interpretării acestui vis.

Simbolistica șerpilor în context general

Pentru a descoperi ce înseamnă când visezi șerpi, trebuie să avem în minte foarte clar simbolistica acestui animal.

În mod general, șerpii sunt asociați, la nivel simbolic, cu ideea de misterios, de lucruri neinteligibile, ciudate și care se petrec foarte rar.

Șerpii sunt puși în legătură cu ideea de medicină, de descoperire a elementelor care au legătură cu aceasta, însă sunt considerați și a fi personajele importante din domeniul psihanalizei, ajutând sufletul să își recapete echilibrul pierdut.

Ce înseamnă când visezi șerpi?

 • Dacă ne apar șerpi în vis, acest lucru face trimitere, la modul general, la anumite situații problematice cauzate de minciună, înșelăciuni, trădări sau de fapte legate cu partea sexuală.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șerpi care te atacă și care încearcă să se încolăcească în jurul corpului tău, se face trimitere la statutul de victimă pe care îl suferă persoana care visează. Asta în sensul în care aceasta este ținta unor intrigi, a unor atacuri din partea dușmanilor, care nu sunt în mod gratuit, ci care au un fundament real în faptele celui care visează. Ceea ce este cu atât mai grav constă în faptul că persoana care visează poate ajunge să aibă probleme cu legea din această privință.
 • Dacă victima care apare în visul vostru este reprezentată de șarpe, căruia îi aplici lovituri violente în zona capului, reușind astfel să îl ucizi, acest fapt sugerează depășirea tuturor problemelor existente în viața ta, reușita în fața dușmanilor care îți creează situații neplăcute, ori depășirea problemelor ce au legătură cu sănătatea, fie a ta, fie a persoanelor din jur.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șerpi în contextul în care acesta te atacă atunci când, aparent, dormi, iar apoi te trezești brusc în realitate, atunci când constați faptul că a fost doar o proiecție a imaginației, acest lucru face trimitere la primirea unor vești nu tocmai plăcute din partea unei persoane apropiate, care se confruntă cu o boală fatală.
 • Atunci când visăm șerpi care fug din calea noastră, se face trimitere la faptul că persoanele care ni s-au declarat a fi dușmane vor dispărea o perioadă din peisaj, pentru a reapărea după un interval de timp.
 • În privința a ceea ce înseamnă să visezi șerpi care nu prezintă o atitudine defensivă, pe punctul de a ataca, indică faptul că persoana în cauză are anumite dorințe, fantezii sexuale care nu s-au îndeplinit, motiv pentru care aceștia trebuie să analizeze mai bine situația cu persoana cu care are o relație.
 • Dacă o femeie este cea care visează unul sau mai mulți șerpi, acest lucru presupune apariția unor stări de decepție, de dezamăgire, precum și apariția unor probleme diverse. Dacă șerpii au o atitudine defensivă, care o atacă pe femeia care visează asta, presupune faptul că situația ei va deveni din ce în ce mai rea, iar dacă reușește să fugă, să scape de atac, acest lucru presupune faptul că problemele vor fi ceva mai mici.
 • În privința a ceea ce înseamnă să visezi șerpi care atacă alte persoane, reprezintă faptul că vor apărea complicații care vor afecta persoana care visează.
 • Persoana care visează poate fi pusă în situația de a călca pe șerpi care se mișcă sub picioarele ei, lucru care sugerează faptul că trăiește într-o teamă continuă care vizează suferința cauzată din pricina unor boli sau a unor intenții rele.
 • În privința a ceea ce înseamnă să visezi șerpi, o fată care este mușcată de o asemenea reptilă în vis, are repercusiuni în realitate, acolo unde se face aluzie la rivala în iubire pe care o are și care are șanse de a avea succes în defavoarea ei.
 • Dacă visăm un șarpe de dimensiuni foarte mari, precum este șarpele boa, acest lucru sugerează faptul că o persoană ne amenință cu divulgarea secretelor noastre cele mai intime, asta dacă nu vom ține cont de dorințele pe care le au și de favorurile pe care trebuie să le facem pentru ele.
 • În privința a ceea ce înseamnă să visezi șerpi în situația în care să îi hrănești, faptul face referire la abilitatea noastră de a reuși să trecem peste situații, indiferent de cât de greu ne este. Acest lucru se petrece datorită faptului că suntem mânați de dorința noastră imensă de reușită, indiferent de mijloacele pe care trebuie să le adoptăm pentru a ne atinge scopul, indiferent dacă asta presupune rănirea unor persoane apropiate nouă.
 • Dacă în visul nostru ne apare un șarpe mort, fără ca noi să fim implicați în acest act, lucrul sugerează faptul că, în urma unor certuri, a unor discuții aprinse guvernate de insulte și vorbe aruncate cu răutate, situația care se instalează între cele două persoane implicate va presupune instaurarea sentimentelor de ură și resentiment, care nu pot avea soluționare nicicum.
 • În privința a ceea ce înseamnă să visezi șerpi care să nu atace, care să fie impasibili la existența noastră acolo, face referire la faptul că persoana care visează riscă să devină victima unor glume de prost gust, care nu vor fi bine primite de aceasta.
 • Dacă cea care visează șerpi este o domnișoară, acest lucru indică prezența iminentă a unor probleme a căror rezolvare este dificil de aflat…

În privința a ceea ce înseamnă când visezi șerpi, ne este clar faptul că semnificațiile sunt distincte în funcție de situațiile în care aceștia apar. Așadar, atunci când o reptilă ne apare în vis, rezultatul nu este întotdeauna fundamental negativ, ci ceea ce înseamnă când visezi șerpi se poate rezuma și la stări de succes, de reușită. E drept că aceste cazuri sunt mai reduse însă ele există și nu trebuie desconsiderate.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..