Home Interpretare vise Ce înseamnă când visezi șoareci

Ce înseamnă când visezi șoareci

de Clair
Ce inseamna cand visezi soareci

Atunci când ne gândim la șoareci ne dezgustăm la propriu, însă trebuie să știm ce înseamnă când visezi șoareci, dat fiind faptul că au conotații multiple la nivel semnificativ.

În acest articol vă punem la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie pentru a elucida misterul a ceea ce înseamnă când visezi șoareci.

Șoarecii și conexiunile care se realizează

În mod general, ideea de șoarece, fie el real sau transpus în cadrul visului, nu aduce nimic plăcut, ci, dimpotrivă, face referire doar la situații prevestitoare de rău, la situații neplăcute pentru persoana care visează.

Conotațiile devin cu atât mai negative cu cât frecvența cu care apare visarea unui șoarece este ridicată. Din acest motiv trebuie să cunoaștem bine ce înseamnă când visezi șoareci, astfel încât să înțelegi corect mesajul transmis de subconștientul tău.

Ce înseamnă când visezi șoareci? – interpretarea viselor

Interpretarea a ceea ce înseamnă când visezi șoareci se realizează într-un registru care ține seama de toate simbolurile care apar în vis, de toate elementele care pot constitui un detaliu important în acest sens. Iată cele mai frecvente tipuri de vise în care apar șoarecii:

 • Odată ce ne apar în vis șoareci, la modul general, acest lucru presupune faptul că sunt prevestite diferite situații rele, printre care se numără și propria stare de sănătate sau a celor din jur, aflată în stadii destul de critice. Așa că mai multă atenție la acest capitol!
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șoareci, aceștia prevestesc, de fiecare dată faptul că apar probleme în cadrul familiei, în relațiile cu prietenii sau cu vecinii. De asemenea, sunt indicate probleme care privesc afacerile pe care le conduci ori locul de muncă pe care îl deții.
 • De rău augur este și în cazul persoanelor care vor să se afirme în planul politic sau în domeniul afacerilor de rang înalt. Odată ce le apar în vis șoareci, aceste persoane trebuie să fie vigilente, dat fiind faptul că pot fi victime ale trădărilor fără scrupule, care pot fi periculoase. Ai grijă sporită în ceea ce privește persoanele care se arată, față de tine, mult prea generoase, mult prea servile, mult prea dispuse să îți ofere ajutorul în absolut orice!
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șoareci, încercând să îi prinzi, dar reușind aceștia cumva să scape, impune interpretarea conform căreia problemele continuă să existe, indiferent de planul pe care se dezvoltă, însă este de remarcat faptul că acestea sunt ținute sub control, grație implicării mai mari în activitățile de soluționare.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șoareci pe care îi ucizi, se impune interpretarea privită în cheie triumfală. Succesul se remarcă în ceea ce privește problemele pe care le aveai și cărora le-ai găsit soluția perfectă, precum și în privința dușmanilor tăi, cărora le-a eșuat planul de a te determina să nu îți atingi obiectivele.
 • Atunci când cea care visează șoareci este o femeie, acest lucru sugerează faptul că are suspiciuni în privința dușmanilor care reușesc să îi facă rău, cel mai probabil utilizând practici necurate, în care trebuie amintită vrăjitoria, magia neagră. Încearcă să te ții la distanță de toate persoanele negative din viața ta!
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șoareci din perspectiva unei tinere domnișoare, acest lucru presupune faptul că aceasta are dușmani gratuiți, percepuți la modul în care aceștia se ocupă cu răspândirea vorbelor rele în ceea ce o privesc. E posibil ca aceste persoane care luptă împotriva ta pe frontul bârfei și al intrigilor să fie chiar foste prietene care s-au întors împotriva ta fără ca tu să le determini această atitudine defensivă.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șoareci pe rochia ta, în postura de femeie și, mai rău, în cea de domnișoară, impune interpretare negativă a visului. Astfel, acest vis face trimitere la onoarea pătată pe care o poate dobândi în mod gratuit, din cauza faptului că se țes intrigi la adresa ei, care generează un scandal destul de puternic. Persoanele care generează acest scandal sunt cele cărora nu le poți intra în grații nicicum. Ferește-te de astfel de persoane, pentru a evita orice rea intenție din partea lor, orice motiv de bârfă și de stricare a reputației tale!
 • O altă semnificație a șoarecilor apăruți în vis constă în faptul că persoanele ipocrite din viața ta, pe care le considerai prietene, fac tot posibilul să te pericliteze, să îți provoace conflicte cu cei din jur, în special cu membrii familiei ori cu vecinii, respectiv să îți păteze imaginea în fața lor.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șoareci pe care îi vânezi, rolurile se schimbă, motiv pentru care, în această condiție, vei fi cel care are asul din mânecă în privința dușmanilor. Din acest motiv vei fi ferit de toate răutățile care vin din partea lor.
 • Tot legat de triumful asupra dușmanilor tăi este relaționat și visul în care încerci să ucizi un șoarece, iar încercarea este una reușită.
 • În privința a ceea ce înseamnă când visezi șoareci, mai exact atunci când te visezi în postura de a-i prinde cu o capcană special concepută pentru acest scop, se sugerează faptul că dușmanii pe care îi aveai până în acel moment nu vor mai fi în această postură. Dacă cel care cade în capcana de prins șoareci este persoana care visează, atunci rolurile se schimbă, însemnând faptul că vei fi victima unor atacuri din partea acestora, dar și din parte altor persoane care te vor prăda și vor construi intrigi în jurul imaginii tale…

Există posibilitatea ca în visul nostru să ne apară o capcană de prins șoareci fără vreun șoarece în ea, fapt care indică existența unor persoane care vor să pară dușmanii tăi, dar care nu sunt în realitate. De asemenea, se face trimitere la ideea pe care noi o concepem despre existența unor dușmani în viața noastră, care ne fac rău din umbră, dar care, în realitate, sunt doar produsul imaginației noastre, mai exact, a minții noastre, care este setată, în acest caz, pe ideea de persecuție din partea altora.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..