Home HoroscopCompatibilitate zodii Ce șanse ai să te îndrăgostești în luna Iulie în funcție de zodie

Ce șanse ai să te îndrăgostești în luna Iulie în funcție de zodie

de Clair

Luna iulie vine cu vești foarte bune pentru nativii din mai multe zodii, din punct de vedere sentimental. Gemenii se vor îndrăgosti de o persoană nouă, Racii se vor îndrăgosti de o persoană apropiată, iar Leii îi vor face pe cei din jur să se îndrăgostească de ei.

Berbec
Nativii Berbec nu vor avea timp să se îndrăgostească, deoarece au un program extrem de încărcat și au alte priorități. Trec prin mai multe schimbări în acest moment și nu vor să acorde timp întemeierii unei relații.

Taur
Nativii Taur vorbesc de ceva timp cu o persoană, sentimentele sunt reciproce, dar nu au curajul de a face primul pas. Deși știu că s-au îndrăgostit, ceva nu îi lasă să își exprime sentimentele.

Gemeni
Gemenii se vor îndrăgosti în luna iulie, dar se vor îndrăgosti de o persoană nouă. Chiar atunci când se vor aștepta cel mai puțin, dragostea le va ieși în cale și sunt toate șansele ca dragostea la prima vedere să își facă simțită prezența.

Rac
Nativii Rac nu vor „scăpa” nici ei și se vor îndrăgosti de o persoană apropiată. O cunoștință mai veche, apropiată, va fi cea care le va face inima să tresară și au toate șansele să înceapă o poveste de iubire nouă.

Leu
Nativii Leu nu se vor îndrăgosti în luna aceasta, dar cei din jur o vor face, și nu oricum, ci de ei. Aceștia vor atrage toate privirile și se vor afla în centrul atenției, atrăgând foarte ușor atenția sexului opus.

Fecioară
Fecioarele vor ieși la mai multe întâlniri în luna iulie și vor vedea care este persoana cu care se potrivesc cel mai bine. Vor să înceapă o relație, dar au nevoie să se asigure că o vor face alături de persoana potrivită.

Balanță
Balanțele vor sta departe de iubire în luna aceasta. Au trecut prin momente dificile și vor să ia o pauză de la socializarea cu persoanele din jur. În luna iulie, vor să se concentreze asupra propriei persoane.

Scorpion
Nativii Scorpion sunt deja îndrăgostiți, iar persoana cu care sunt îi va copleși cu vorbe și cu fapte prin care să își arate sentimentele. Se vor simți iubiți și apreciați în a doua lună de vară.

Săgetător
Nativii Săgetător vor decide să îi dea o șansă unei persoane care le face curte de ceva timp. Deși au sentimente pentru persoana aceea, sunt destul de reticenți și au nevoie de timp pentru a se implica într-o nouă relație.

Capricorn
Capricornii vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a atrage atenția unei persoane noi. Aceștia vor să fie cu o persoană pe care o simpatizează, deoarece sentimentele sunt puternice.

Vărsător
Nativii Vărsător nici nu vor vrea să audă de iubire în luna ce urmează. Aceștia încă nu au trecut peste o relație eșuată și au nevoie să se vindece complet…

Pești
Peștii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Aceștia își vor exprima fără nicio reținere sentimentele pe care le au pentru partener, demonstrându-i cât de mult îl iubesc și cât înseamnă pentru ei.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..