Home Compatibilitate zodii Ce trebuie să faci ca să ai bani mulţi, în funcţie de zodie

Ce trebuie să faci ca să ai bani mulţi, în funcţie de zodie

de Arseni Ana
Ce trebuie sa faci ca sa ai bani multi

Deşi vom încerca să negăm, banii sunt primordiali în ziua de azi, fără de care nu am putea supraviețui. Deşi pare SF, semnul zodiacal sub care ne aflăm ne poate oferi indicii despre cum anume am putea câştiga mai mulţi bani atunci când avem nevoie, şi nu numai.

Berbec: înainte de toate, trebuie să ştii să îţi stăpânești impulsurile. Aveți tendința de a cumpăra toate lucrurile care sunt la reducere, dar, pentru a nu mai cădea în această ispită, încercați să să vă faceți o listă de cumpărături înainte de a pleca de acasă, pentru a cunoaşte exact produsele şi lucrurile asupra cărora să vă axați. Doar în acest mod veți putea economisi bani cu care ați putea face alte lucruri folositoare.

Taur: sunt destul de pragmatici atunci  când e vorba de bani sau de a strânge bani. Se bazează în mod special pe intuiţie. Mereu se gândesc cum pot face să recondiționeze anumite lucruri, pentru a nu fi nevoiți să le înlocuiască dând alţi bani.

Gemenii: meditează foarte mult înainte de a achiziţiona ceva, fără să acţioneze din instinct. Sunt foarte ocupaţi şi activi, astfel că mereu îi vezi vorbind la telefon, chiar şi în timpul liber. Acasă, au obiceiul de a lăsa electrocasnicele aprinse, când de fapt, ar trebui oprite. Dacă ar economisi mai mult când se află acasă, rezultatele ar fi vizibile.

Racii: ştiu că trebuie să reducă drastic cumpărăturile, mai ales când merg la piaţă. Puteţi începe prin cultivarea propriilor condimente, fructe şi legume, în loc să le cumpărați din piaţă sau supermarket, economisind, astfel, bănuţi.

Leu: sunt destul de  cheltuitori, atunci când vine vorba de haine. Dacă aţi încerca să cumpărați haine de calitate din magazine cu preţuri la nivel mediu, cu siguranţă aţi putea economisi.

Fecioara: merg pe intuiţie, atunci când  este  vorba despre cumpărături.  Ştiu să îşi gestioneze foarte bine banii. Ar fi indicat să ceară sfatul unor specialişti, atunci când ar fi vorba de diverse investiţii.

Balanța: ia foarte greu deciziile. Deseori, returnează ceea ce a cumpărat, din cauza nehotărârii. Încercați să ascultați de propria intuiţie când vine vorba de cumpărături. Gândiți-vă: Merită să faceți acea achiziție? Este prețul destul de bun pentru valoarea produsului?

Scorpion: ar putea foarte uşor să economisească, dacă nu ar mai cheltui mult pe produse personale, şi nu numai.

Săgetător: adepți ai călătoriilor, ar trebui să fie învățați despre cum anume să cheltuiască uşor şi cât mai ieftin.

Capricorn: adoră să muncească din greu pentru a avea bani pe care să îi cheltuie pe diverse lucruri de calitate. Ar trebui să înveţe să compare prețurile produselor și să le cântărească la adevărata valoare.

Vărsător: deşi cumpără rar, cumpără destul de mult. Dacă ar fi mai moderați atunci când vine vorba de shopping, ar putea economisi considerabil…

Pești: dacă ar înţelege că cei dragi îi vor iubi şi fără să le ofere nenumărate cadouri cu care să le câştige dragostea, aprecierea şi atenţia, cu siguranţă ar putea economisi destul de mult.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..