Home Compatibilitate zodii Zodiile care frâng inimi VS zodiile cărora li se frâng inimile

Zodiile care frâng inimi VS zodiile cărora li se frâng inimile

de Arseni Ana

Unele zodii sunt mai sensibile, altele nu țin cont de sentimentele celorlalți în mod deosebit. În rândurile următoare vă vom prezenta zodiile care sunt mai sensibile când vine vorba de dragoste și pe cele care nu au nicio problemă în a respinge potențialii parteneri.

Zodiile care frâng inimi

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Berbecii sunt cei care frâng adesea inimi, pentru că nu au răbdare și nu acceptă orice din partea celorlalți. Dacă nu vei fi destul de interesant/ă, acest nativ nu va sta pe gânduri și va pleca. Încăpățânat din fire, el va deveni certăreț, dacă nu ești de acord cu principiile lui, iar dacă vei încerca să îl convingi să rămână în viața ta, el va face exact opusul. Berbecul nu va ține cont de sentimentele tale dacă nu vei prezenta interes, mai ales când îl presezi cu promisiuni.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Geamănul este acel tip de persoană care preferă să dispară fără urmă din viața celorlalți, chiar și atunci când este implicat într-o relație serioasă. În caz că Geamănul nu mai este interesat de tine și consideră că nu îl stimulezi suficient din punct de vedere intelectual, el va înceta să te sune și te va bloca pe rețelele de socializare. În aceste momente va părea lipsit de sentimente, dar odată ce a luat această decizie, nu mai este cale de întoarcere, pentru că el nu se va gândi că îl rănește pe celălalt.

Leu (23 iulie-22 august)

Acest nativ este mereu în căutarea unei noi aventuri sau pur și simplu, a distracției. Fiind foarte arătos, el își va permite să frângă multe inimi, deoarece mereu vor exista alte persoane disponibile. La fel ca Berbecul, el se plictisește destul de repede, iar dacă se va simți subminat, nu va ezita să devină agresiv verbal sau să te ignore.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

De cele mai multe ori, Scorpionul este cel care frânge inimi, fiind predispus să înșele partenerul de viață atunci când el simte că pasiunea în cuplu nu mai există. Propria persoană este mai importantă decât jumătatea sa, astfel, nu va ezita să fie deschis oportunităților. În cele din urmă, în caz că partenerul află cele întâmplate sau va sesiza schimbarea lui de comportament, Scorpionul va nega totul sau va pune faptele pe seama celuilalt, acuzându-l de neîncredere.

Săgetător (22 noiembrie-20 decembrie)

Săgetătorul este unul dintre cei mai curtați nativi, de aceea nu este de mirare că nu se sfiește să frângă inimi. Se prea poate ca acest semn zodiacal să nu se atașeze cu adevărat de nimeni, pentru că nicio persoană nu este suficient de interesantă. Narcisismul acestor nativi îi face să creadă că doar sentimentele lor contează și îi vor umili pe cei care îi acuză de acest lucru.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Superioritatea acestor nativi în fața celorlalți îi va descuraja pe cei care visează la un viitor împreună alături de ei. Vărsătorul consideră că nicio persoană nu este la nivelul lui și pentru acest lucru, cei mai mulți dintre Vărsători ajung să rămână singuri. Nativul este și foarte capricios și nu va ezita vreodată să își manifeste opiniile în mod agresiv, dacă ceva nu îi convine.

Zodiile cărora li se frâng inimile

Taur (21 aprilie-20 mai)

Acest semn zodiacal este unul dintre cele care se regăsesc mai mereu în situația de a se îndrăgosti de cineva care se va dovedi de neîncredere. Considerăm că cea mai mare problemă a Taurului este că, atunci când se îndrăgostește, nu mai ține cont de părerea nimănui, nici măcar de  a prietenilor sau a familiei, acordându-le prea multă încredere persoanelor cu care sunt într-o relație. Posesivitatea de care dau dovadă acești nativi îi poate speria pe potențialii parteneri, la fel și gelozia și tonul poruncitor.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Caracterizat de naivitate și hipersensibilitate, Racul își pune pe fugă potențialii parteneri. Acesta se trezește mereu cu inima frântă pentru că partenerii nu îi mai pot suporta schimbările dese de temperament și văicărelile interminabile. Totodată, acești nativi își suspectează partenerii, încât îi determină pe aceștia din urmă să îi părăsea ască. Puțini sunt cei care le tolerează firea capricioasă. Faptul că le iartă prea ușor infidelitățile partenerilor nu este de ajutor.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Nativii acestei zodii sunt incluși în categoria celor care au inima frântă, deoarece natura lor perfecționistă le pune bețe în roate atunci când se află într-o relație. Nimeni nu este suficient de bun pentru aceștia, iar pentru că sunt foarte selectivi, sfârșesc prin a alege persoanele nepotrivite. Atitudinea cicălitoare și critică îi va pune pe jar pe cei interesați de ei.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Nativii din Balanță, romanticii incurabili, se îndrăgostesc adesea de persoanele nepotrivite, care încalcă reguli. Acești nativi ar face orice pentru persoana iubită, de aceea își încalcă toate principiile. Dezamăgirea este mult mai profundă când se dovedește că ceilalți au profitat de bunătatea lor. Este indicat ca acești nativi să evite să povestească celorlalți probleme intime din cuplu, pentru ca aceste vorbe să nu ajungă la urechile partenerului.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Principalul motiv pentru care această zodie sfârșește cu inima frântă este că acordă prea multă atenție carierei și prea puțin timp partenerului de viață. Majoritatea persoanelor își pierd interesul din această cauză și hotărăsc să dispară din viața nativilor. Capricornii obișnuiesc să își ignore partenerul de viață, pentru că problemele de serviciu sunt întotdeauna mai stringente. Cu toate aceste, Capricornul iartă prea ușor partenerul care profită de el și avuțiile lui…

Pești (19 februarie-20 martie)

Zodia Peștelui este ultima de pe această listă, dar nu cea din urmă. Peștii, cu emotivitatea lor exagerată și cu atitudinea stresantă, nu reușesc să își țină aproape partenerul. Majoritatea dintre nativi sunt foarte atașați de persoana iubită și nu pot concepe că relația lor s-ar putea sfârși. Nativii sunt afectați pentru o perioadă lungă dacă lucrurile se încheie și se vor întreba mereu cu ce au greșit. Peștii sunt sfătuiți să nu le acorde încredere orbește persoanelor de care sunt îndrăgostite și să nu se avânte prea repede în a face pasul cel mare.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..