Home Compatibilitate zodii Ce zodii se potrivesc cu nativii Balanță: Berbec…

Ce zodii se potrivesc cu nativii Balanță: Berbec…

de Arseni Ana
Ce-zodii-se-potrivesc-cu-nativii-Balanta

Compatibilitatea este un subiect intens dezbătut și exploatat, deoarece pe baza acestui aspect puteți vedea încă din punctul incipient dacă timpul pe care urmează să-l petreceți alături de o persoană sau eforturile pe care urmează să le faceți vor avea finalitatea scontată.

Deși au gravitat în jurul acestui subiect numeroase teorii, se pare că semnul zodiacal este învingător, deoarece, dintre toate, el este capabil să furnizeze seturi largi de detalii de care ne putem ajuta în stabilirea gradului de compatibilitate între parteneri.

Nativii Balanță sunt, după cum însuși numele însemnului lor zodiacal sugerează, persoane echilibrate, calme și docile în câteva cazuri. Cu toate acestea însă, acest semn zodiacal este și capricios și încăpățânat. Deși se pricep să facă multe lucruri, nativii Balanță au nevoie de persoane care să le ghideze existența pentru a-i feri de haos. Citind în continuare puteți afla care sunt nativii zodiacului care se potrivesc cel mai bine cu nativii Balanță și care sunt caracteristicile care  îi fac să fie compatibili.

  1. Nativii Berbec sunt prin definiție persoane extrem de ambițioase și competitive. De asemenea, acești nativi sunt extrem de implicați în activitatea profesională, iar drept dovadă stau succesele răsunătoare care poartă întotdeauna renumele nativilor Berbec. Compatibilitatea dintre un Berbec și un nativ Balanță este extrem de crescută datorită caracterelor opuse. Nativii Berbec îi pot impulsiona pe nativii Balanță să își depășească condiția prin puterea propriului exemplu, iar Balanțele pot tempera pornirile efervescente ale nativilor Berbec.
  2. Un alt partener demn de luat în considerație pentru nativii Balanță este nativul Rac, un personaj asemănător din punctul de vedere al comportamentului și al modului de gândire. Asemenea Balanțelor, nativilor Rac le place viața trăită fără griji și fără stres motiv pentru care un cuplu format dintr-un nativ Balanță și un nativ Rac este un cuplu în care nu există dispute și puncte de vedere diferite.
  3. La capitolul compatibilitate cu nativii Balanță se află și nativii Leu. Persoane ce întruchipează tipul raționalului, aceștia au puterea de a-i aduce cu picioarele pe pământ pe nativii Balanță mereu aflați cu capul în nori. Acest cuplu format din Leu și Balanță excelează deoarece Balanțele abundă de idei bune, iar cu ajutorul Leilor reușesc să le pună în aplicare.
  4. Fecioară. Unul dintre cei mai potriviți parteneri pe care îi poate avea un nativ Balanță este fără doar și poate un nativ Fecioară. Acești nativi au capacitatea să îi responsabilizeze pe nativii Balanță oferindu-le chiar ajutor în formarea propriei perspective asupra vieții. Fecioarele pot influența într-o mare măsură dezvoltarea și evoluția nativilor Balanță prin perspectiva răbdării pe care o au să îi încurajeze de fiecare dată când eșuează…
  5. Vărsător. Din perspectiva Balanțelor, un partener de dorit este și nativul Vărsător. Așa cum dorește nativul Balanță, așa este și compatibilitatea sugerată de semnul zodiacal. Nativii Vărsător sunt firi individualiste și libertine, nu pun preț pe părerea celorlalți și doresc să lase fiecare persoană să evolueze după bunul plac. Așadar, Vărsătorul îi va încuraja întotdeauna să-și exteriorizeze comportamentul într-un mod cât mai natural.
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..