Home Compatibilitate zodii Cele mai mincinoase zodii: Berbecii mint foarte rar și, atunci când o fac, o fac foarte prost

Cele mai mincinoase zodii: Berbecii mint foarte rar și, atunci când o fac, o fac foarte prost

de Arseni Ana
Cele mai mincinoase zodii

Nu este un secret pentru nimeni faptul că toată lumea minte, doar că unele zodii o fac mult mai puțin decât altele. Așadar, haideți să vedem care sunt cele mai mincinoase zodii!

Berbec

Berbecii mint foarte rar și, atunci când o fac, o fac foarte prost. Nu pot să spună lucruri care nu sunt adevărate, deoarece sunt adepții adevărului.

Chiar dacă ar încerca să mintă, nativii s-ar da foarte ușor de gol, deoarece gesturile îi vor trăda chiar din primele clipe.

Taur

Taurii nu mint niciodată. Nu suportă persoanele care nu spun adevărul și nici ei nu fac cest lucru. Pentru ei, o minciună nu doar că va aduce alta nouă, dar le va face viața foarte complicată și nu vor să aibă de-a face cu astfel de lucruri.

Gemeni

Le este atât de ușor Gemenilor să mintă și o fac atât de bine, încât, atunci când cineva îi aude, nu are cum să creadă altceva decât ceea ce spun nativii. Știu cum să facă totul să pară natural și cum să „împacheteze” informațiile și sunt foarte greu de demascat.

Rac

Au o inimă atât de bună și sunt firi atât de firave, încât le este foarte greu să mintă și nici nu vor să o facă. Știu că minciuna aduce doar lucruri negative și nu își doresc să le facă rău celorlalți, acesta fiind și motivul pentru care aleg doar adevărul.

Leu

Nimeni nu are să vadă vreodată un Leu mințind, deoarece nici acești nativi nu suportă persoanele care fac acest lucru. Cum sunt firi corecte și care adoră transparența, nu se vor aventura în această direcție și vor apela mereu la adevăr.

Fecioară

Câștigătorul zodiacului este nimeni altul decât nativul Fecioară. Nimeni nu poate inventa o minciună mai credibilă, mai reală și mai convingătoare decât nativul Fecioară. Nu contează subiectul despre care este vorba sau numărul de persoane care sunt implicate, căci minciuna lui va fi cât se poate de credibilă.

Balanță

Preferă să spună adevărul, dar nu le place atunci când adevărul spus de ei le face rău celor din jur. Tocmai din acest motiv, minciunile lor ori sunt involuntare, ori sunt spuse doar pentru a nu răni persoana în cauză.

Scorpion

Nici ei nu suportă oamenii mincinoși și preferă să spună adevărul, oricât de dureros ar fi el. Nu au așteptări de la cei din jur, dar vor ca persoanele din cercul lor restrâns să fie oneste. Dacă ei nu mint și mereu spun adevărul, au pretenția ca și ceilalți să facă același lucru.

Săgetător

Sunt firi serioase și profesioniste, acesta fiind și motivul pentru care nu vor minți niciodată. Indiferent de ceea ce trebuie să facă sau să spună, o vor face mereu cu sinceritate și vor spune lucrurile exact cum s-au întâmplat.

Capricorn

Capricornii își doresc foarte mult să fie buni la toate capitolele, iar minciuna nu este vreo excepție. Se pricep atât de bine să mintă, încât îl pot convinge și pe cel mai pretențios.

Fac aceste lucruri cu multă ușurință și nimic nu îi poate opri.

Vărsător

Nu fac parte din categoria persoanelor care mint, deoarece imaginea pe care încearcă să o arate poate fi schimbată de lipsa adevărului. Nu vor ca imaginea și personalitatea lor să fie asociate cu minciuna și o ocolesc pe cât de mult pot, mereu…

Pești

Singura metodă prin care ei pot să mintă este să o facă involuntar. Sunt persoane destul de idealiste și aeriene. Nu reușesc să diferențieze adevărul de minciună și, de cele mai multe ori, vor spune lucruri care nu sunt adevărate, doar pentru că mintea lor era în altă parte.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..