Home Compatibilitate zodii Cele mai nefericite 5 zodii! Nimic nu le mulțumește

Cele mai nefericite 5 zodii! Nimic nu le mulțumește

de Clair
Cele mai nefericite 5 zodii

Nimeni nu poate fi fericit tot timpul, dar, în ceea ce privește motivul care cauzează nefericirea, acesta variază, în special pentru cele mai nefericite semnele zodiacale. Putem spune că unele semne atrag nefericirea cu atitudinile lor pesimiste și negative, în timp ce altele par cu adevărat nefericite din fire.

  1. Pești

Cea mai nefericită zodie, conform horoscopului, este zodia Pești. Cei născuți sub semnul acestei zodii sunt sensibili, empatici și emoționali, dar puțin nesiguri, iar în mare parte nefericirea lor se află în domeniul sentimental. Peștii au prea multe așteptări care se ciocnesc violent cu viața reală. Peștii sunt oameni foarte romantici, care visează la dragostea adevărată precum ceea ce vezi în filme sau, mai bine zis, în basme. Acest lucru îi face să facă alegeri greșite de cuplu, astfel încât să se simtă mereu nefericiți în dragoste.

  1. Rac

Printre cele mai nefericite semne zodiacale este Racul. Vina principală este influența fazelor lunii asupra acestui semnul. Acest lucru face ca Racul să fie instabil, precum Luna, devenind nervos, pesimist și iritabil. Faza ciclică în care tendința umorală este negativă face ca nativii din semnul zodiacal al Racului să fie victime ale anxietății. Și tocmai această atitudine negativistă, părtinitoare și pesimistă face din Rac arhitectul propriei nenorociri. Racul este cu siguranță unul dintre cele mai nefericite semne zodiacale, din cauza greutății influenței lunare asupra acestui semn.

  1. Taur

Nefericirea ta vine din faptul că ești extrem de posesivă. De asemenea, această posesivitate se manifestă și în relații, de aceea ești ușor de rănit și orice mic gest greșit din partea cuiva te face nefericită. Dacă cineva vrea să să îți provoace nefericire, tot ce trebuie să facă este să îți ia ceva care îți aparține, indiferent dacă acel ceva este o persoană sau un obiect material. Taurul face tot posibilul pentru a te face să crezi că viața lui este fericită chiar dacă nu este. Vizual pare foarte social, dar în realitate nu este așa. Îți pasă mult de modul în care te văd ceilalți și o mare parte din fericirea ta depinde de ea.

  1. Leu

Chiar dacă Leii sunt cunoscuți ca fiind cei mai aroganți și implicați nativi, gelozia nu vine doar în mod natural pentru tine, ci este cauza absolută a nefericirii tale. Cu toate acestea, problema este că, pentru că gelozia este ca a doua natură pentru tine și nu o ascunzi foarte bine, ești mai mult nefericit decât fericit. Așadar, s-ar putea să dorești să lucrezi la tot acest exces exagerat de gelozie. Leul va fi respingător atunci când ceva nu este în regulă sau dacă existența lui este, pur și simplu, nefericită. Poate că este nesigur și agresiv, dar va face ceva pentru a ieși din „vizuină” și a-și căuta din nou fericirea…

  1. Balanță

Balanța este exemplul clasic al cuiva care atrage nefericirea cu propriile mâini. De fapt, dintre cele mai nefericite semne zodiacale, ea se teme întotdeauna să greșească și să fie judecată greșit. Insecuritatea și anxietatea tipice semnului îi conduc, din păcate, pe cei născuți în Balanță direct pe calea nefericirii. Atitudinile lor nenaturale îi fac neprietenoși cu oamenii. Balanța devine apoi incapabilă să facă echipă cu indivizi care nu au nimic în comun cu ea. Rezultatul este o nenorocire socială din care Balanța suferă mult. Această problemă a relațiilor interumane intră apoi în câmpul sentimentelor, unde Balanța are întotdeauna probleme și nu are niciodată norocul de a întâlni persoana potrivită.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..