Home Stiri mondene Claudia Pătrășcanu vorbește despre banii pe care îi avea după ce Bădălău a dat-o afară din casă

Claudia Pătrășcanu vorbește despre banii pe care îi avea după ce Bădălău a dat-o afară din casă

de Clara

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt într-un scandal foarte mare. Aceștia se acuză reciproc de lucruri extrem de grave, iar de data aceasta, Claudia este cea care iese la înaintare. Artista a vorbit din nou despre umilințele la care a fost supusă de către fostul soț.

„Eu, când am fost dată afară din casă cu copiii, aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată. Am venit atunci la Constanţa şi mama mi-a zis doar să mă rog, e mai important să fiu liniştită, cu copiii lângă mine. Eu cred în steaua mea norocoasă. Nu le putem avea pe toate, nici măcar un cub de gheaţă nu e perfect. Nu mi-am dorit niciodată să fiu super bogată sau, şi dacă aş fi, aş vrea să rămân cumpătată, să nu mă pierd pe mine”, a spus aceasta, pentru cei de la okmagazine.ro.

„Le-am explicat că mami şi tati s-au separat, dar că îi iubesc la fel de mult în continuare. La început, Gabriel m-a întrebat de ce nu mai locuim în casa în care s-au născut şi, fiind prea mici, le-am zis că tati renovează casa, deoarece era prea brusc totul. Iar când a mers în vizită la el, mi-a zis că nu a renovat nimic, casa e identică. Dar nu vreau să-i cresc în minciună, le voi spune adevărul la momentul potrivit.

Eu detest minciuna şi i-am spus şi lui Gabi că accept adevărul, indiferent cât ar fi de dureros. Chiar şi atunci când eram împreună şi şi-a făcut o relaţie bazată pe iubire, căci era îndrăgostit de altă femeie, preferam să vină ca un bărbat asumat şi să-mi spună. Dar a preferat să mă mintă în faţă, eu ştiind adevărul adevărat”, a mai adăugat artista, pentru sursa menționată…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies