Home Stiri mondene Corina Caragea a fost cuplata cu Cristi Chivu!

Corina Caragea a fost cuplata cu Cristi Chivu!

de Clair
Corina Caragea a fost cuplata cu Cristi Chivu

”Am citit în presă că am o relație cu Cristi Chivu. Iar eu nu-l văzusem măcar o dată în realitate. Era o minciună cap-coadă, de la cum ne cunoscusem, până la unde am luat masa de seară. Nu-mi venea să cred cum poate cineva să scrie așa.

A trebuit să răspund la toate întrebările prietenilor și cunoscuților care m-au sunat. Familia, colegii mă întrebau despre asta. A fost un talmeș-balmeș pe care nu mi-l doream. Mă gândeam ce spune acel om, de ce să creadă că îmi fac apariții pe spinarea lui. Or, eu nu sunt așa, nu fac așa ceva. Nu vreau să mă urc pe cariera nimănui”, a povestit Corina Caragea despre cum a fost cuplată cu fostul mare fotbalist Cristi Chivu.

”Un alt moment îngrozitor a fost când m-au cuplat cu Lucian Viziru, de la Gaz pe foc și m-am trezit pe o listă cu o grămadă de „foste” de-ale lui, despre care habar nu aveam. Nici pe el nu îl știam.

Apoi am fost „cuplată” cu Robert Turcescu, care îmi era coleg la Realitatea și era căsătorit, cu un copil acasă. Dar nu aveam nimic împreună. Și mă gândeam ce-o zice nevasta lui despre așa ceva. Îmi venea să-mi cer scuze, deși nu făcusem nimic.

Să citești că „l-am vânat luni de zile pe Robert Turcescu pe holurile Realității!” era sinistru”, a povestit Corina Caragea.

”Am citit într-o revistă că sunt cuplată cu un tip în vârstă, însurat, cu doi copii, care mă aduce la castinguri și mă întreține. Iar omul era tata, iar nevasta „înșelată” era mama. E adevărat că tata e un tip tânăr și cool, nu arăta ca „tata” și putea trece ușor drept prietenul meu.

Într-o zi ne-au urmărit niște paparazzi pe un șantier de blocuri în construcție, apoi au scris că m-am dus cu iubitul să-mi cumpere apartament. Iar mie îmi venea să strig în gura mare: „e tata! Și nu-mi cumpără el, mă ajută să iau ceva cu rate pe care mi le plătesc singură!”, a mai dezvăluit Corina Caragea

sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..