Home Compatibilitate zodii Cum faci un bărbat să te caute în funcție de zodie

Cum faci un bărbat să te caute în funcție de zodie

de Arseni Ana
Cum faci un barbat sa te caute in functie de zodie

Cum faci un bărbat să te caute în funcție de zodie? Odată ce știi aceste informații, vei putea să-i atragi atenția – un lucru important totuși este să fii tu însăți. Pentru a vedea dacă te potrivești cu persoana respectivă, verifică aceste combinații și, dacă răspunsul este „da”, citește în continuare pentru a vedea cum îl faci să te caute în funcție de zodia lui:

 1. Berbec

Berbecii adoră să fii greu de impresionat, găsesc asta o provocare. Ei cred că orice relație ar trebui să înceapă cu un joc de-a șoarecele și pisica. Nu vor să te urmărească pentru totdeauna, dar cu siguranță vor să fii o provocare. Berbecii sunt plini de farmec pe care îl pot folosi pentru a te cuceri, așa că fii atentă să nu cazi prea tare în jocurile lor,  pentru că te vor lăsa pentru următoarea cucerire. Să nu-ți fie frica sa îl mai refuzi din când în când pe Berbec, pentru că lui îi va plăcea asta și te va căuta fără ca tu să faci ceva.

 1. Taur

Taurul caută stabilitate în viața lui, în munca lui, în relațiile sale și în sine – stabilitatea este ceva ce îl face să se simtă în siguranță. Dacă vrei să faci un Taur să te caute, trebuie să îi arăți că îi poți aduce stabilitate în viață. Taurul este foarte hotărât și apreciază oamenii care vin în viața lui și rămân acolo pentru totdeauna. Dacă vrei să te caute, trebuie să îi arăți că ești aici și vrei să rămâi. Taurul va dori să vadă calități bune în fața lui, cum ar fi puterea emoțională, ca să știe la ce se poate aștepta de la tine mai târziu.

 1. Gemeni

Zodia Gemeni este foarte fermecătoare și interesantă, iar dacă vrei să îi atragi atenția unui nativ din această zodie, trebuie să fii pregătită pentru orice. Este genul de persoană imprevizibilă, care vrea să meargă la miez de noapte în aventuri, iar tu trebuie să știi cum să-i atragi atenția. Nativul Gemeni caută o persoană care nu se teme să-i arate partea amuzantă și palpitantă. Ieși din zona ta de confort și lasă timiditatea acasă. Va fi atras de atitudinea ta și de faptul că vrei să faci lucruri de care îți este frică.

 1. Rac

Racul este plin de emoții, motiv pentru care este cea mai „moale” zodie. Dar nu te lăsa păcalită, deoarece, ca orice nativ din fiecare zodie, Racul ascunde multe. Disponibilitatea emoțională a Racului îl face cel mai bun partener. Pentru a-i atrage atenția unui Rac, trebuie să știi cum îi poți gestiona stările schimbătoare. Dacă poți fi o persoană pe care se poate baza, una care îi va arăta cât de special este, îi vei putea atrage atenția fără nicio îndoială.

 1. Leu

Leul este obișnuit să fie lider și caută pe cineva care să fie lider alături de el, nu pe cineva care să-i poarte de grijă. Vrea să facă parte dintr-un cuplu puternic, genul de cuplu care să fie independent, dar să se susțină reciproc. Ca să atragi atenția unui Leu, trebuie să-i arăți că tu, în afara relației, ai o viață activă și te poți susține de una singură în orice situație. De asemenea, Leii iubesc persoanele cu standarde mari, acest lucru denotă încredere.

 1. Fecioară

Bărbatul Fecioară se comportă mereu ca și cum are totul sub control, chiar dacă în acel moment trece prin anumite situații grele. Își dorește o persoană care să-l poată sprijini moral și să-l ridice atunci când este la pământ. Pentru a-i atrage atenția, trebuie să-i arăți că ești puternică și că îl poți susține emoțional. Bărbatul Fecioară se descurcă singur în orice situație, dar sunt momente în care are nevoie să fie sprijinit de către o persoană. Îi place să ajute persoanele în nevoie, dar este important să-i dai și tu o mână de ajutor, pentru a-i arăta că îți pasă.

 1. Balanță

Dacă vrei să-i atragi atenția bărbatului Balanță, trebuie să te potrivești cu personalitatea lui fermecătoare și romantică. Obiectivul principal în momentul în care acesta își caută o parteneră este să găsească pe cineva care poate menține vie povestea de dragoste în fiecare zi a relației. Îi plac mult persoanele spontane și creative, așa că să nu-ți fie frică să-i faci mici surprize din când în când.

 1. Scorpion

Scorpionul este un semn zodiacal foarte misterios, iar el răspunde bine persoanelor care își arată adevărata lor față. Va avea nevoie de puțin timp pentru a se deschide, dar faptul că îl faci să se simtă bine-venit și în siguranță este un plus pentru tine. Pentru a atrage atenția bărbatului Scorpion, trebuie să-l lași să conducă relația. Nu vrea să fie grăbit cu nimic, mai ales când vine vorba de ceea ce simte și acțiunile lui.

Vrea o persoană care îi poate păstra secretele și care poate fi acolo pentru el când are o problemă. Are nevoie de o persoană care să-l considere o prioritate.

 1. Săgetător

Săgetătorul are nevoie de foarte multă libertate. Va pleca imediat ce va simți că începe să fie ținut sub papuc. Pentru a atrage un Săgetător, trebuie să-i lași mult spațiu și să aștepți să vină el la tine. Îi place să flirteze și să lege prietenii cu persoane cu care are interese comune. Găsește un subiect de interes comun și atrage-i atenția, dar după aceea nu uita, retrage-te și așteaptă să vină el la tine când este pregătit.

 1. Capricorn

Capricornul are câteva valori bine definite de care se ține foarte strâns. Important pentru el este să găsească o persoană cu care să împartă aceleași valori. Valorile Capricornului se bazează pe a fi ambițios și a merge după ce este important în viață. Dacă dorești să atragi atenția unui Capricorn, trebuie să fii ambițioasă și motivată să reușești pe planul profesional. Nu trebuie să ai aceleași valori ca el, dar trebuie să te străduiești să obții în viață ce este mai important pentru tine.

 1. Vărsător

Vărsătorul vrea să știe că ești interesată de el, dar nu vrea ca lucrurile să fie prea ușoare, vrea să fii o provocare. Este o persoană intelectuală, așa că stimularea lui prin discuții interesante pentru el este calea spre inima lui. De asemenea, este foarte atras de mister, așadar nu te deschide cu totul în fața lui și vei fi surprinsă să vezi cât de mult i-ai atras atenția…

 1. Pești

Peștii sunt persoane romantice. Nativul din această zodie răspunde bine persoanelor care sunt la fel de pasionate și sensibile ca el. Caută o persoană care să-l pună primul pe lista de priorități. Pentru a atrage atenția bărbatului Pești, trebuie să fii sinceră cu el, să-i spui exact ce simți, fără să te ascunzi. Dacă trebuie să ghicească ce simți cu adevărat pentru el, își va pierde repede interesul. Nu vrea să știe doar că îl placi, ci și că ești dispusă să îți asumi niște riscuri pentru el.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..