Home Compatibilitate zodii Cum îl faci să o uite pe fosta în funcție de zodie

Cum îl faci să o uite pe fosta în funcție de zodie

de Arseni Ana
Cum il faci sa o uite pe fosta in functie de zodie

Poate te afli în situația în care ai cunoscut pe cineva, dar ai impresia că el se gândește la altcineva. Îți prezentăm mai jos câteva metode prin care îl poți face să uite de fosta iubită, în funcție de zodie.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Este bine știut faptul că Berbecul nu este un semn zodiacal statornic, mai ales când vine vorba de relații. De aceea, este foarte probabil ca el să treacă foarte repede peste o dezamăgire în dragoste. Poate că bărbatul pe care îl cunoști nu a trecut atât de repede peste despărțirea de fosta prietenă, însă există soluții pentru a-i concentra atenția asupra ta. Cea mai bună metodă pentru a face acest lucru este să fii spontană și misterioasă, pentru a-i capta atenția.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Bărbatul Taur este cel mereu pus pe distracție și se află mereu în atenția femeilor, prin urmare, poate fi mai greu de cucerit. Pentru că este atât de curtat, el are și foarte multe opțiuni, de aceea nu va suferi mult timp după o despărțire. Șansa ta de a-l cuceri, chiar dacă el se mai gândește totuși la fosta iubită, este să pari stăpână pe tine și inabordabilă. Acest lucru îl va întărâta și va trece la acțiune pentru a te cuceri.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Nativii acestei zodii pot suferi o perioadă după persoana iubită, mai ales dacă aceasta din urmă i-a părăsit fără explicații. Cu toate acestea ei pot ascunde acest lucru foarte ușor, încât cei din jur nu vor bănui nimic. Sfatul nostru este să încerci să te împrietenești cu nativul Gemeni mai întâi și să nu te sfiești să îi arăți cum ești tu, de fapt. Geamănul va fi cucerit dacă îl vei face să râdă și îl vei stimula intelectual.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Spre deosebire de Gemeni, nativii zodiei Rac trec mult mai greu peste despărțiri și pot rămâne cu regrete pentru o lungă perioadă. Fiind mai sensibili din fire, Racii se vor gândi la ce a fost și la ce ar fi trebuit să facă pentru a-și menține relația în continuare. Este indicat să îi arăți acestui bărbat că empatizezi cu el, să îi fii aproape și să ai grijă de el. O femeie cu simțul matern îl poate cuceri imediat, deoarece de acest gen de femeie are el nevoie.

Leu (23 iulie-22 august)

Leii sunt percepuți ca fiind foarte aventuroși, mai ales când este vorba de relații, dar, de fapt, sunt foarte afectați de o despărțire. Acest nativ va simți nevoia de a fi înconjurat de prieteni în aceste momente. Pentru a-l face să uite de fosta iubită este indicat să îl inviți în oraș, să îl faci să se simtă apreciat, pentru a-i gâdila ego-ul. Poți încerca să îl convingi că el este mai presus de această relație eșuată, pentru că el este capabil de mai mult de atât.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

În urma unei despărțiri, nativul acestei zodii va căuta să se refugieze în muncă. În aceste momente, prietenii sunt cei de care are el nevoie, de aceea, pentru a-l face să treacă ușor peste dezamăgire, este de preferat să îi fii alături, dar să eviți să deschizi discuția despre cele întâmplate. Eventual, el va realiza că trebuie să accepte ideea cu maturitate și se va concentra pe următoarele posibilități.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Balanțele vor încerca să pară, la început, neafectate de despărțire, dar încetul cu încetul se vor trăda singure. Fiind un împătimit al frumosului, ai putea să îl inviți pe nativul Balanță la o expoziție de artă sau la o sesiune de shopping, distrăgându-i atenția de la fosta. Nu te forța prea tare să îl impresionezi, deoarece va deveni susceptibil.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Când vine vorba de acest nativ, este de preferat să fii precaută, deoarece îi va sări muștarul din orice. El va trăi pentru o lungă perioadă în trecut și nu va accepta că a fost părăsit sau că relația lui s-a năruit. Totuși, există o soluție pentru a-l îmblânzi. Te sfătuim să îi asculți supărările când se va simți în stare să îți povestească cele întâmplate și să nu îl judeci. Încearcă să îi arăți că îți pasă și că îl înțelegi, iar el va fi cucerit.

Săgetător (22 noiembrie-20 decembrie)

Deși nativul acestei zodii nu se va lăsa prea ușor afectat de o despărțire, dacă acest lucru se întâmplă, îți recomandăm să îi propui o excursie într-un loc exotic sau o aventură într-un loc neobișnuit. Acest lucru îi va capta cu siguranță atenția și îl va face să uite de fosta iubită, pentru el fiind mai importante aceste experiențe spontane care îi vor reda entuziasmul specific.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Fiind o fire mai rece, Capricornul se va închide în sine și nu va menționa despărțirea. Pentru a evita ca el să se izoleze complet de ceilalți și pentru a-l face să se deschidă, ar trebui să te arăți preocupată de jobul său sau să deschizi discuții privind lumea afacerilor. Capricornul va fi impresionat de o femeie care este independentă și responsabilă.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorul va aștepta de la tine să nu te amesteci în treburile lui, pentru că vrea să fie independent. Nu încerca să îl tragi de limbă să îți povestească, pentru că acest lucru doar va înrăutăți situația mai mult. Caută alte metode de a-l distrage de la fosta iubită, spre exemplu stimulează-l intelectual, dar fără a părea prea insistentă. Acordă-i timp și, mai ales, spațiu…

Pești (19 februarie-20 martie)

Peștii pot deveni plângăcioși în aceste momente, de aceea au nevoie de un umăr pe care să plângă. Nativul acestei zodii îți va acorda toată atenția sa dacă îi vei fi alături și îl vei lăsa să se manifeste în voie. Dacă vei da dovadă de empatie și sensibilitate când sunteți împreună, el se va simți suficient de confortabil încât să se deschidă în fața ta și să treacă peste momentul dificil.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..