Home Compatibilitate zodii Cum se poartă un bărbat infidel în funcție de zodie

Cum se poartă un bărbat infidel în funcție de zodie

de Arseni Ana
Cum se poarta un barbat infidel in functie de zodie

Infidelitatea: toți sunt victime, nimeni nu este vinovat.

Sunt diferențe de la persoană  la persoană, dar mai ales între zodii. Berbecii sunt pasionali, Vărsătorii romantici incurabili, iar Balanțele scorpii ale dragostei.

  1. BERBEC

Deși Berbecii sunt persoane pasionale, charismatice și cu un simț al umorului bine dezvoltat, monogamia nu este pe lista lor de dorințe. Cu cât partenera va fi mai apropiată de el, cu atât mai mult nativul din zodia Berbec va dori să experimenteze și să își satisfacă interesul pentru noutate. Iubirea pentru acest semn zodiacal este o monotonie, iar adrenalina condusă de poligamie este ceea ce ar prefera nativii acestei zodii.

2. TAUR

Acest semn zodiacal este definiția perfectului masculin. Gesturi tandre, cadouri luxoase, surprize inedite, totul pentru fericirea ei. Felul în care își face iubita să se simtă te face să zbori cu gândul că aceasta a pus mâna pe o comoară. Totuși, fiecare comoară are dragonul ei ascuns, iar nativul zodiei Taur denotă o posesivitate ieșită din comun. Monogamia, pentru zodia Taur, este punctul culminant al relației, dar mai calcă strâmb când simte că nu primește atenția de care are nevoie.

3. GEMENI

Pentru nativul din zodia Gemeni, intelectualitatea partenerei este ceea ce îl face să o iubească în fiecare zi tot mai mult. Pentru el, siguranța unui cămin primitor, dominat de o zeiță a sensibilității cu un strop de nonconformism, face ca ochii bărbatului din acest semn zodiacal să fie ațintiți pe o singură femeie. Infidelitatea nu există în gândurile sale.

4. RAC

Pentru bărbatul din zodia Rac, stabilitatea și confortul sunt puncte-cheie pe care le caută într-o relație. Fiind o persoană leneșă, nu va pierde mult timp în căutarea alesei inimii sale, el va aștepta ca aceasta să-i apară în cale. Este din fire foarte posesiv, dar nu gelos, iar din acest motiv șansele ca pașii lui să o ia pe o cale greșită sunt minime. Poligamia nu este o opțiune care să-i surâdă, dar, în unele circumstanțe, nu-i displace. Nu refuză o pertinență sexuală palpitantă.

5. LEU

Bărbații din zodia Leu sunt cei mai periculoși din tot zodiacul. Aceștia pot fi soții ideal de iubitori, dar la fel de bine pot duce o viață dublă cu lejeritate. Pentru ei, faptul că pot fi dominatori peste feminitate îi face să le crească stima de sine. Totuși, această dorință de dominare poate dispărea dacă au lângă ei forma divinității absolute. Pentru ei, femeia fatală este cea care știe să le stârnească și cele mai adânci fantezii, atât sexuale, cât și spirituale.

6. FECIOARĂ

Acest semn zodiacal este singurul cu o pondere mare influențată de feminitate. Având la bază acest aspect, bărbatul din zodia Fecioarei este as în a dramatiza o infidelitate. Pentru el, un divorț este ceea ce l-ar arunca spre patima eșecului, astfel că preferă să se complacă într-o relație total nesatisfăcătoare pentru el. Este un soț tandru și atent, dar total nepotrivit pentru relații extraconjugale. Se va simți vinovat și va întoarce întreaga situație să pară ca el este, de fapt, victima.

7. BALANȚĂ

Dacă nu ar exista bărbații Balanță, reprezentantele sexului frumos nu ar cunoaște soțul ideal. Balanțele emană putere, iubire, charismă și rafinament. Acești nativi pot fi soți, prieteni, iubiți, amanți și de ce nu, tați. Totul pare perfect, nu? Totuși, modul lor de a întreține relații extraconjugale este atât de bine pus la punct, încât ai crede că nu au înșelat niciodată. Nimic nu este perfect, dar dacă vei avea o Balanță lângă tine, vei avea mereu impresia că totul e rupt dintr-un basm. Balanțele sunt adevărate scorpii ale dragostei.

8. SCORPION

Comparativ cu bărbații Berbec, Scorpionii au în instinctul lor și dorința arzătoare de devorare și dominare a sexului frumos. Pentru ei, sentimentul că ei sunt cei care impun regulile îi face să adore căminul pe care îl dețin. Pentru acest semn zodiacal, sentimentele sunt o joacă, asemenea este și infidelitatea. Cu cât „deține” mai multe partenere, cu atât regulile sale devin mai interesante, iar imaginația sa capătă standarde noi. Pentru o relație pe termen lung este o alegere nepotrivită dacă ești o persoană căreia îi place confortul monoton. Dar, dacă adori experiențele îndrăznețe, bărbatul Scorpion este idealul tău.

9. SĂGETĂTOR

Săgetătorul este zodia care cuprinde două fețe. În tinerețe poate să fie genul nonconformist, dornic de experiențe noi și trăiri sexuale intense. Este curajos și șarmant, astfel că două zile consecutive cu aceeași parteneră nu este ceva care să-i potolească spiritul aventurier. Totuși, odată cu înaintarea în vârstă, simte nevoia de așezare spirituală alături de o singură femeie. În căsnicie este punctual și atent. Ca părinte, este iubitor și grijuliu, doritor de perfecțiune în familia sa. Dar există posibilitatea ca în jurul vârstei mijlocii să întrețină o relație extraconjugală care se poate transforma într-o a doua căsnicie pentru el. Viața amoroasă alături de un Scorpion este un pachet complex de spontaneitate.

10.CAPRICORN

Dacă ar exista un podium al fidelității bărbaților, nativul Capricorn ar ocupa locul fruntaș. Este credincios, emotiv și dornic de a-și satisface partenera din toate punctele de vedere. Calculat și precis, acest semn zodiacal știe cum să facă o femeie să se simtă importantă, indiferent că este  soția, iubita, fiica, sora, mama sau doar o prietenă. Reprezentantele sexului frumos adoră compania bărbaților Capricorn și percep relația cu aceștia ca fiind una de vis. Pe planul sexual, monotonia nu are loc în ecuația dintre Capricorn și partenera sa.

11. VĂRSĂTOR

Nativul din semnul zodiacal Vărsător este un romantic incurabil. Acest romantism nu vine prin cuvinte sau cadouri dulci și prea extravagante pentru gustul unui bărbat Vărsător, ci din gesturile pe care le face. Dintre toate zodiile, Vărsătorul este cel care respectă cel mai mult independența partenerei și îi dă libertatea necesară de a se dezvolta singură. Iubește sincer și oferă afecțiune și atenție cu fiecare ocazie oferită de parteneră. Nu este gelos și nici posesiv, iar din acest motiv este pe lista celor mai fidele zodii. Infidelitatea din partea partenerei este rar întâlnită, experiența sexuală cu un nativ din zodia Vărsătorului fiind o experiență pe care nu ai dori să o pierzi…

12. PEȘTI

Dacă nativii din zodia Capricorn sunt cei mai fideli, cei din zodia Pești ocupă locul fruntaș la infidelitate. Pentru ei, joaca de a fi monogam este plictisitoare și deloc interesantă. Nativul din această zodie poate cu ușurință să dețină în același timp două iubite sau o soție și o amantă, în ambele cazuri satisfacția fiind doar de partea lui. Adoră să fie in centrul atenției, din acest motiv dorința de a fi poligam este asurzitoare. Sunt firi greu de stăpânit și oricâtă atenție le-ai oferi, nu vor fi niciodată mulțumiți. Își doresc mereu atenție și iubire de la persoane noi și cât de mult posibil. Pentru o aventură de o noapte sunt partenerii ideali, dar pentru o relație de lungă durată veți ajunge să fiți dezamăgite.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..