Home Compatibilitate zodii Zodiile topite după bărbați RĂI VS zodiile topite după bărbați BUNI

Zodiile topite după bărbați RĂI VS zodiile topite după bărbați BUNI

de Arseni Ana
Zodiile topite dupa barbati RAI VS zodiile topite dupa barbati BUNI

Atunci când ne îndrăgostim, anumite calități ale partenerului nostru ne-au atras în mod special. Odată cu timpul, vom realiza și care sunt acele calități care ne-au făcut să fim cu bărbatul de lângă noi. Ne-au atras fizicul, zâmbetul, caracterul, bunătatea, iar de toate acestea ne vom da seama abia după ce vom începe o relație cu acel bărbat.

Credem că tipul de bărbat de care suntem atrase ține de personalitatea noastră sau chiar de astrologie.

Iată tipurile de bărbați de care sunt atrase femeile, în funcție de zodie!

Femeia Berbec

Sigură pe ea, femeia Berbec preferă un bărbat hotărât și puternic. Nu este deloc atrasă de băieții buni care vin cu drăgălășenii la ea. Preferă tipul băieților răi, dar cu respect și atitudine corespunzătoare, care aderă cu preferințele ei. Este atentă la gesturile bărbatului și îl analizează foarte atent înainte de a începe o relație.

Femeia Taur

Femeia Taur preferă bărbații maturi, cuminți și foarte înțelegători și iubitori. Ea dorește să se simtă protejată și pune foarte mare preț pe loialitate și respect în relație. Nu suportă bărbații șmecheri, care se consideră superiori sau au un nivel minim de educație.

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni este jucăușă. Ea, preferă bărbații interesanți, care au ce povesti sau cu care poate conversa ore în șir. Este ispititoare și îi place să se joace cu sentimentele bărbaților. Tipul bărbaților răi este cel care o atrage în mod special însă nu pentru mult timp. Se plictisește repede și caută mereu ceva nou.

Femeia Rac

Femeile Rac sunt atrase de masculinitatea bărbaților. Vor să se simtă protejate alături de un bărbat arătos, dar cu sufletul bun. Deși, fizic, femeia Rac preferă tipul bărbaților răi, există trăsături de caracter specifice bărbaților buni și sensibili pe care aceasta le preferă în detrimentul aspectului fizic.

Femeia Leu

Femeia Leu va prefera mereu băieții buni, drăguți și supuși. Este puternică, iar din acest motiv nu s-ar putea înțelege sub nicio formă cu un bad boy. Partenerul ei trebuie mereu să fie atent la nevoile ei și să i le satisfacă pe măsură.

Femeia Fecioară

Femeia Fecioară este flexibilă. Poate fi atrasă și de tipul bărbaților răi, și de tipul celor buni și sensibili. Trebuie să știi că pe o Fecioară o cucerești mental mai întâi, iar apoi fizic.

Femeia Balanță

Femeia Balanță este atrasă de bărbații arătoși. Tipul bad boy cu o privire cuceritoare și un zâmbet strălucitor o va cuceri instantaneu pe femeia Balanță. După ce ai cucerit-o, vei realiza ca nu este de ajuns aspectul fizic.

Femeia Scorpion

Femeile Scorpion preferă bărbații buni, inteligenți și impunători. Vor să aibă un partener pe măsură, alături de care să-și poate realiza cele mai mari dorințe.

Femeia Săgetător

Femeia Săgetător este atrasă de bărbații răi, care au o poveste palpitantă în spate. O aventură cu un astfel de bărbat îi va satisface spiritul rebel femeii Săgetător și își va dori categoric să-l cunoască mai bine.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este veșnic nehotărâtă. Nu se poate decide ce tip de bărbat vrea alături, din acest motiv preferă să-și petreacă vremea experimentând.

Femeia Vărsător

Femeilor Vărsător le plac bărbații inteligenți care știu să le facă să se simtă speciale. Vor să fie respectate, înțelese și sprijinite atunci când au nevoie…

Femeia Pești

Femeia Pești este atrasă de un bărbat răbdător și foarte atent. Este capricioasă adeseori, nu știe ce vrea, dar are nevoie de siguranță și multă iubire.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..