Home Compatibilitate zodii Cum se comportă zodiile când au o zi proastă: Berbecii sunt irascibili şi nervoşi

Cum se comportă zodiile când au o zi proastă: Berbecii sunt irascibili şi nervoşi

de Arseni Ana
Cum se comporta zodiile cand au o zi proasta

Mulţi sau poate puţini dintre noi s-au întrebat vreodată despre cum anume reacţionează fiecare zodie în momentul în care are o zi proastă, în care lucrurile nu merg exact aşa cum şi-ar dori. În cele ce urmează veţi descoperi exact cum se comportă fiecare nativ în momentul în care are o zi nu tocmai bună.

Nativii Berbec: par a fi destul de irascibili şi nervoşi în momentul în care lucrurile nu merg în direcția pe care şi-o doresc, având tendința de a purta discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Atunci când au stări de nervozitate, pot avea tendința de a se răzbuna pe diverse lucruri, aruncându-le, iar după o scurtă perioadă se calmează.

Nativii Taur: deşi pare greu de crezut, aceştia par a fi destul de indulgenți cu ei înșiși. Sunt suspicioși şi destul de nehotărâți în cazul unei zile proaste, lucruri care îi determină să ia nişte decizii total greșite.

Nativii Gemeni: sunt prietenoşi, sociabili, comunicativi, însă pot avea două fețe şi pot fi nişte adevăraţi bârfitori. În cazul unei zile proaste, aceştia sunt destul de derutați, nemaiputând avea capacitatea de a decide coerent şi corect.

Nativii Rac: au o emotivitate foarte mare, lucru ce le poate dăuna considerabil. Când au o zi proastă, aceştia se simt destul de nesiguri şi singuri, fapt care îi va face să devină neîncrezători şi destul de suspicioși.

Nativii Leu: merg pe bază de instinct în orice situaţie, lucru care ar putea să le dăuneze. Dacă au o zi proastă, aceştia sunt incapabili să ia decizii, din cauza sentimentului profund de nesiguranță.

Nativii Fecioară: sunt foarte critici cu ei înșiși şi cu cei din jurul lor, lucru ce ar putea fi supărător şi chiar deranjant pentru aceştia. Atunci când simt că au o zi proastă, se simt destul de slăbiţi şi îşi pierd capacitatea de concentrare, riscând să aibă chiar căderi nervoase.

Nativii Balanţă: sunt foarte nehotărâți şi indeciși. Au un grad mare de dificultate, atunci când vine vorba despre luarea unei decizii pentru ei înșiși. În momentul unei zile proaste, aceştia devin triști şi melancolici.

Nativii Scorpion: au diverse toane, mai mult sau mai puţin plăcute. Spre exemplu, când au o zi bună, te acoperă cu iubire şi atenţie, iar în cazul unei zile proaste, pot fi nişte oameni total diferiți şi schimbați radical, putând fi cele mai reci persoane, atunci când trec printr-un moment neplăcut.

Nativii Săgetător: uneori, când e cazul să socializeze cu cei din jur, nativii pot deveni lipsiți de emoţii. Când au o zi proastă, aceştia sunt melancolici şi îşi doresc să plece într-un loc departe de probleme.

Nativii Capricorn: multe persoane consideră că aceştia au momente în care sunt foarte reci cu cei din jurul lor, uneori chiar fără motive întemeiate. Atunci când au o zi proastă, îi acuză pe toţi cei din jur că au ceva împotriva lor.

Nativii Vărsător: un lucru tipic acestora, atunci când au o zi proastă, este faptul că sunt destul de încăpăţânaţi şi îşi doresc nespus de mult ca lucrurile să meargă exact aşa cum ei îşi doresc…

Nativii Peşti: se pare că sunt destul de sensibili, lucru care ar putea fi în defavoarea lor în anumite situaţii. În cazul unei zile proaste, aceştia se învinovățesc pentru toate necazurile din viaţa lor.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..