Home Compatibilitate zodii Cumpene și dezamăgiri pentru aceste 3 zodii în Ianuarie

Cumpene și dezamăgiri pentru aceste 3 zodii în Ianuarie

de Arseni Ana
Cumpene și dezamăgiri pentru aceste 3 zodii în Ianuarie

Luna Ianuarie vine cu schimbări de situații nu neapărat plăcute, pentru trei dintre semnele zodiacului.

Fiind ultimele trei luni ale anului, probabil că te aștepți să ai parte de clipe de liniște și să închei anul împlinită din toate punctele de vedere. Astrologia însă prevede altceva. Depinde de tine cât vor dura aceste situații problematice și de cum vei face față dezamăgirilor. În continuare vor fi prezentate cele trei zodii ghinioniste. Te afli printre ele?

#1. GEMENI: Vei trăi niște emoții puternice.

Trebuie să recunoaștem că perioada dinaintea solstițiului de iarnă este începutul uneia dintre cele mai intense și emoționale perioade din întregul an. Cu toate acestea, în ciuda a cât de dificil este, această perioadă te supune și unor transformări. Acesta este momentul în care trebuie să privești adânc în părțile tale cele mai întunecate și să înfrunți durerea pe care o porți.

Faptul că te-ai închis în tine însăți și te-ai izolat de cei dragi nu a făcut decât să îți accentueze starea de nostalgie și confuzie creată. Frumusețea acestui fapt este că durerea ta este și puterea ta, așa că, înțelegând trauma și tristețea ta la un nivel mai profund, te ajuți în cele din urmă să te vindeci.

#2. LEU: Vei munci din greu pentru a ieși din perioada grea a iernii.

Să respirăm adânc împreună. Ai avut un timp de distracție și satisfacții când soarele era în a cincea ta casă, a creativității și autoexprimării. Din păcate, solstițiul de iarnă se apropie și este momentul în care soarele intră în a șasea casă, cea a muncii și sănătății, arătându-ți repercusiunile modului în care ai tratat sezonul Săgetătorului.

Schimbarea de energie va fi observată imediat și vei simți dintr-odată o atracție puternică pentru a reveni la muncă, unde vei simți o anxietate destul de profundă, deoarece ți-ai ignorat responsabilitățile și prioritățile în ultimul timp. Este momentul să remediezi acest aspect și să readuci lucrurile pe linia de plutire. Conflictele de muncă vor apărea și ele, deoarece vor simți în persoana ta o concurență directă, pe care până de curând nu au resimțit-o.

#3. VĂRSĂTOR: Ești forțată să înfrunți adevărul.

Ești pe cale să intri într-una dintre cele mai interesante, dar provocatoare perioade ale anului tău, odată ce se apropie și solstițiul de iarnă. În perioada solstițiului, casa a douăsprezecea intră în sfera spiritualității. Din păcate totuși casa a douăsprezecea este adesea mult mai puțin Zen decât pare.

În această perioadă a anului vei începe să realizezi totul despre adevăratul tu pe care l-ai neglijat sau l-ai evitat. Faptul că ți-ai negat adevărata personalitate îți aduce acum anumite probleme cu cei din jurul tău. Nimic nu pare să aibă sens pentru ei în ceea ce te privește, deoarece te-ai prezentat a fi în multe feluri, niciodată constantă.  Este cazul să îți asumi că ești ceea ce ești și, de ce nu, să te și mândrești…

Cu toate acestea, intuiția ta știe tot ce ai nevoie să auzi și, odată ce o asculți, toate vor începe să aibă sens.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..