Home Stiri mondene Dana Budeanu a fost desființată: „Ea e prima amețită a României. Trăiește într-o altă lume”

Dana Budeanu a fost desființată: „Ea e prima amețită a României. Trăiește într-o altă lume”

de Clara

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. De-a lungul timpului, aceasta a criticat foarte multe persoane publice din România, dar nu numai. Acum însă critică toate măsurile adoptate pentru împiedicarea răspândirii virusului și și-a atras antipatia unui număr mare de persoane.

Printre cei care au criticat-o se numără și Mircea N. Stoian, care nu s-a sfiit din a face public ceea ce gândește despre ea. „Pe Dana Budeanu o știu de peste 20 de ani, are rubrica «Amețitele și mafioții», este împotriva amețitelor, dar ea e prima amețită a României, trăiește într-o altă lume. Vorbește papagalicește, pe limba pițipoancelor de mall, e rodul unei imaginații de tip Snagov.

Este pitorească, dar habar n-are despre nimic. Au luat-o ăștia de la posturile TV, că are succes pe internet. Dana Budeanu este un fel de Cristian Tudor Popescu, își dă cu părerea despre orice, fără a se pricepe la nimic”, a spus Mircea N. Stoian pentru cei de la playtech.ro.

„Nu există nicio lege pentru asta, asta am făcut noi, pentru că nu am deschis gura, am acceptat această umilință. Asta merităm, pentru că am tăcut, nu am făcut nimic, nu respectăm nimic.

Preasfinția Sa să le dea permis polițiștilor să intre peste noi în biserici? Pentru ce a fost Patriarhul la Cotroceni? I-a spus preşedintelui că oamenii sunt aruncați în groapă? Suntem toți aliniați, cu preoții, cu Patriarhul, la mâna unei rase în cap? Pe mine nu mă interesează că Patriarhul își face poze cu președintele. Pe mine mă interesează oamenii care urlă în curțile spitalelor. Să pui tu mâna pe mama mea, să te porți așa, să îmi arunci mama? Păi, îi tăiam pe toți. Și unde sunt preoții? Unde sunt azi, de ce nu erau în curțile spitalelor?”, a spus Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni difuzate la România TV…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies