Home Stiri mondene Dana Budeanu, noi declarații despre măsurile împotriva coronavirusului: „Să ieșim din case„

Dana Budeanu, noi declarații despre măsurile împotriva coronavirusului: „Să ieșim din case„

de Buinoschi Andreea

Dana Budeanu a fost invitată în emisiunea lui Damian Drăghici, unde a dezbătut mai multe subiecte, printre care s-a numărat și unul legat de pandemie. Aceasta a criticat, din nou, regulile care au fost impuse pentru împiedicarea răspândirii virusului.

„Nu are cum să nu îți fie rușine să te plângi. Nu are cum să nu îți fie rușine să porți masca aia. Când au trecut oameni prin războaie, prin lagăre… Nu are cum. Ce e de făcut?! Să luptăm împotriva acestei boli. Toată lumea. Să ieșim din case, să ne batem cu chestia asta. La război nu îți explică nimeni cum să porți o mască, ce trebuie să faci cu arma.

Chiar nu vede nimeni că e la fel?! Dacă stai în casa sau ieși e același lucru. Cifrele arată la fel. Nu puteți hali o asemenea păcăleală! Ce om de știință îmi poate spune mie că e ok să stau șase luni încuiată în casă?!”, a spus aceasta, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

„Eu nu am cunoscut pe nimeni care a trăit ca acest băiat (n.r. Alex). Toţi oamenii, împreună, în afară de Damian, nu au trăit cum a trăit acest băiat până la 40 de ani. Se bucura de orice, de viaţă. Viaţa, dacă n-o trăiţi, n-o meritaţi. Viaţa a fost dată să fie trăită.

Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu sunt un om care vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul şi mintea, deloc. Sunt o fată care nu cred că a crescut, dar care s-a maturizat de foarte mică.

Asta s-a întâmplat pentru că mi-am dat seama, de foarte mică, că oamenii sunt nefericiţi şi toată viaţa mea am încercat să îi protejez pe cei nefericiţi şi să îi ajut să fie fericiţi, protejându-i. Eram un fel de «gardian al fericirii». Jobul meu de viaţă este să ofer fericire celorlalţi, pentru că am senzaţia că, de fapt, ăsta e secretul”, a mai adăugat aceasta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..