Home Stiri mondene Dani Oţil, detalii mai puţin ştiute despre viaţa sa amoroasă

Dani Oţil, detalii mai puţin ştiute despre viaţa sa amoroasă

de Clara

De curând, Dani Oţil a spus câteva lucruri despre viaţa sa amoroasă, menţionând faptul că fiecare despărţire prin care a trecut a fost una prietenească, deoarece nici numărul relaţiilor nu a fost foarte mare.

„Nu m-am despărțit cu ceartă niciodată. Bine, nici nu am avut multă experiență în domeniu”, a spus acesta în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus vedeta Antena 1, în urmă cu mai mult timp, potrivit celor de la cancan.ro.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos.

Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă”, a mai declarat acesta, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies