Home Stiri mondene Dani Oțil s-a îndrăgostit de Anna Lesko: „I-am făcut altar”

Dani Oțil s-a îndrăgostit de Anna Lesko: „I-am făcut altar”

de Clara

Dani Oțil a luat pe toată lumea prin surprindere atuni când a declarat că, în urmă cu mai mulți ani, a făcut o pasiune pentru Anna Lesko. Prezentatorul a povestit ce făcea, spre deliciul fanilor.

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei, făceam ceva spectaculos.

Odată, m-am aruncat de pe pod în Dâmbovița, îmbrăcat în scafandru, și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort. Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, a spus acesta, potrivit cancan.ro.

În tinerețe, Dani Oțil nu a avut mult succes la fete

„Mă gândeam că nu aveam bani, aveam mașină de serviciu, stăteam cu chirie într-un loc foarte strâns. Nu aveam nici viață senzuală, eram dezastru. Când am aflat eu că la București să le și plimbi, să le scoți la masă… Era greu.

Nu știam să mă împart între sport și a face dragoste. Și am făcut sport, fiindcă mă costa mai puțin. Singurii sâni pe care îi vedeam erau în club. Multe luni doar pe ăia i-am văzut. Sunt în urmă. Băi, ce viață aveam!”, a spus Dani Oțil, conform celor de la cancan.ro.

„Eu nu am chemat decât de două ori în viaţa mea salvarea. O dată pentru că, din motive sufleteşti, am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram supraantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept, că aveam impresia că o să mor.

M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun. M-a apucat panica şi mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soţia pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun «Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce».

A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis «N-aveţi nici pe dracu, domnul Dani»”, a spus Dani Oțil, conform celor de la spynews.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies