Home Compatibilitate zodii De ce îți este teamă să iubești în funcție de zodie

De ce îți este teamă să iubești în funcție de zodie

de Clair
De ce iti este teama sa iubesti in functie de zodie

Să te îndrăgostești de o persoană nu este un lucru chiar atât de ușor precum pare, mai ales atunci când ai câteva rațiuni demne de luat în considerare pentru faptul că îți inhibă pornirile sentimentale. Iată care este temerea pe care o ai atunci când iubești pe cineva în funcție de zodie!

Berbec

În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, au un simț al proprietății foarte bine dezvoltat și, printre lucrurile pe care le prețuiesc cel mai mult, se află și faptul de a fi independenți. Acestor nativi le este teamă în special de persoanele care le-ar putea încălca anumite limite personale și care le-ar putea fura această independență atunci când vine vorba de legarea unei relații sentimentale.

Taur

Pentru nativii Taur, sunt foarte importante distracția și schimbarea, ei de la an la an se transformă în cu totul alte persoane. Din punctul lor de vedere, nestatornicia lor este ceva complet incompatibil cu o relație sentimentală, din pricina faptului că, din cauza dorinței lor de a se transforma încontinuu într-o altă și altă persoană poate să nu fie pe placul partenerului de cuplu. Mai exact, frica Taurilor vine din faptul că ar putea să nu fie acceptați exact așa cum sunt ei cu adevărat.

Gemeni

În cazul nativilor Gemeni, familia este un ideal pe care își doresc cu tot dinadinsul să îl obțină și, vor face chiar și eforturi supraomenești pentru a-și îndeplini acest obiectiv personal. Cu toate acestea, le este frică să iubească, din pricina faptului că se tem să găsească persoane instabile, să se îndrăgostească de persoane care să le ofere o iluzie în schimbul atenției pe care ei o pot oferi partenerilor. Neseriozitatea unor persoane sau superficialitatea cu care tratează o relație este cea mai mare temere a nativilor Gemeni.

Rac

Racii sunt cunoscuți ca fiind foarte pretențioși atunci când vine vorba de alegerea unei persoane cu care să-și împartă timpul și, mai ales, sentimentele. Această atitudine selectivă a lor poate crea iluzia că se tem să iubească dintr-un anumit motiv, unul care pare de necrezut. Este drept că sunt sensibili și sunt atât de selectivi tocmai fiindcă țin foarte mult la timpul lor și nu doresc să-l irosească cu absolut oricine, cu persoane care nu le pot oferi dovezi de dragoste și sinceritate.

Leu

Cu privire la nativii Leu, putem spune că atitudinea lor este cea care ridică semne de întrebare atunci când vine vorba de a iubi. Acești nativi sunt cunoscuți pentru faptul că au o atitudine de superioritate, nu se avântă cu capul într-o relație, deoarece așteaptă ce este mai bun, analizează fiecare ofertă și abia la final aleg ceea ce consideră a fi premiul cel mare. Aceștia se respectă foarte mult pe ei înșiși și își doresc în jurul lor doar oameni de calitate.

Fecioară

Persoanele din zodia Fecioară sunt cunoscute pentru ambiția lor și, drept dovadă, realizările lor, rezultatele lor vorbesc de la sine. Acești nativi se tem să intre într-o relație cu o persoană din pricina faptului că nu își doresc să întâlnească opusul personalității lor, își doresc oameni care să fie asemenea lor, să se impulsioneze unul pe celălalt pentru a se autodepăși, a crește împreună.

Balanță

Persoanele din zodia Balanță sunt libere și nu prea le place ideea de obligație, de responsabilitate. Nu își fac planuri, nu își iau angajamente deoarece le place să ia viața așa cum vine ea, sunt oameni spontani, iar atunci când fac o greșeală, de cele mai multe ori nu prea și-o asumă. În linii mari, putem spune că teama de responsabilitate este cea care dă naștere fricii de a iubi, deoarece o relație sentimentală este un angajament de o importanță considerabilă.

Scorpion

Scorpionii sunt ca vremea, fără doar și poate. Atitudinea lor este pe puțin spus schimbătoare, sunt mofturoși pretențioși și de aceea este foarte greu să țină o persoană lângă ei, fiind atât de dificili în relațiile pe care le stabilesc cu oamenii. Totodată, acesta constituie și farmecul lor personal. Le este teamă să iubească, deoarece pot întâlni persoane care să le suprime vitalitatea și să facă demersuri pentru a-i schimba.

Săgetător

Săgetătorii sunt mari amatori de distracție și de a încerca experiențe inedite. După părerea lor, acest lucru nu poate fi posibil parțial sau chiar în totalitate atunci când ai un partener, deoarece o relație presupune un anumit tipar, o anumită rutină, iar timpul tău se împarte la doi, deci, cumva, timpul pe care l-ai avea pentru distracție trebuie să i-l acorzi partenerului de cuplu, iar asta este ceva nemulțumitor pentru ei.

Capricorn

De asemenea, persoanele din zodia Capricorn sunt unele independente și care pun foarte mare preț pe propria persoană, au țeluri foarte înalte în ceea ce privește cariera și le place să se distreze în moduri neconvenționale și fără să țină seama de părerile lumii. Frica de a intra într-o relație ia naștere din faptul că ești obligat să investești timp și resurse într-o relație, lucruri pe care ar prefera să le facă pentru propriul interes.

Vărsător

În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, cei care îi cunosc știu deja că sunt foarte spontani, își petrec viața după bunul lor plac, fac absolut tot ceea ce le trece prin minte, indiferent dacă este o mișcare bună sau una mai puțin bună. Pentru ei, cel mai important este să se simtă bine, să se distreze, să fie ei mulțumiți de ei înșiși. Aceștia au rețineri atunci când intră într-o relație, deoarece se tem să nu dea de o persoană care să le pună opreliști, să nu le mai permită să facă ceea ce ei, în mod natural, simt nevoia de a face…

Pești

Pentru nativii Pești, foarte importantă este imaginea lor în fața lumii. De aceea, o relație este o responsabilitate care pune pe umerii lor o presiune uriașă. Se tem foarte mult ca, nu cumva, atunci când fac o alegere, ea să fie judecată și se mai tem să nu aleagă ceva nepotrivit pentru ei, ei dorindu-și întotdeauna ce este mai bun, mai râvnit, asemenea unui trofeu.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..