Home Stiri mondene Decizie de ultimă oră în cazul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău!

Decizie de ultimă oră în cazul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău!

de Buinoschi Andreea

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze în urmă cu un an, iar acum cearta s-a mutat din casă în tribunal, deoarece nu reușesc să ajungă la un numitor comun.

Custodia băieților este cel mai important lucru din întreg divorțul, iar aceasta a fost a treia oară când procesul a fost amânat, deoarece nu se pot înțelege, orice s-ar întâmpla. Din cauza faptului că niciunul nu lasă de la el, cei doi vor mai trebui să aștepte încă o lună, iar abia atunci vor veni din nou în fața judecătorilor.

Cu toate acestea, este posibil ca și peste 30 de zile să se întâmple la fel și să fie nevoiți să amâne din nou, până când vor fi de acord în ceea ce privește custodia copiilor.

În cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, Claudia a vorbit despre căsnicia cu Gabi. „Probabil toată lumea a crezut că am trăit ca o regină. Nu e deloc aşa. Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc cu mult, ba, din contră, mi-am dorit să construiesc alături de jumătatea mea. Când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, eram o femeie care muncea. Aveam o casă, eram pe picioarele mele. Nu eram scoasă numai în restaurante luxoase sau dusă în vacanţe de lux. Şi nici nu visam asta. Ba chiar petreceam mult timp la mine, găteam împreună, ne uitam la filme.

Din luna noiembrie a acelui an până în martie anul următor, am fost prieteni. Vorbeam la telefon, ieşeam în oraş şi cam atât. Mi-a plăcut că nu a cedat, m-a cucerit uşor, cu flori şi prăjituri. M-a fascinat bucuria cu care vorbea despre copii, îmi spunea cât de mult îşi doreşte o familie, dar doar cu o femeie loială şi familistă. Acum stau şi mă gândesc că nu şi-a dorit nimic cu adevărat, ci era doar un tip supărat şi dezamăgit, rănit în dragoste, cu probleme financiare pe atunci, care căuta un refugiu şi stabilitate”, a mărturisit aceasta…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..