Home Stiri mondene Delia, adevărul despre operațiile estetice

Delia, adevărul despre operațiile estetice

de Buinoschi Andreea

Delia este una dintre persoanele publice de la noi care arată extrem de bine fără să fi apelat la ajutorul medicului estetician. Cu toate acestea, de mai multe ori s-a speculat că aceasta ar avea anumite implanturi.

Aflată în vacanță în Maldive, Delia a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, în care posteriorul său este pus în valoare. Artista face foarte mult sport și se află într-o formă de invidiat. Cu toate acestea, mai multe persoane au spus că ar fi apelat la implanturi la nivelul fesierilor.

„Serios? Tipule, ăsta nu este implant! Niciodată! Da, este o chestiune de perspectivă, de cum stai, întotdeauna. Logic!”, a spus aceasta pe pagina de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Delia a acordat un interviu pentru cei de la adevarul.ro și a vorbit despre copilăria sa, dar și despre cum materiile din domeniul artei i-au pus bețe în roate la școală.

„Eu zic că a fost foarte drăguţă, am avut parte şi de multe momente clasice de copilărie, pe lângă şcoală şi studiu, stăteam destul de mult pe afară, mai mult pe afară decât în casă, mergeam la ţară la bunici în fiecare vară. Nu am fost o familie bogată, dar, privind în urmă, pot spune că nu mi-a lipsit nimic. Nu pot spune, de exemplu, că aş fi vrut mai multe dulciuri şi n-am avut.

Eram rebelă şi în copilărie, nu este o foarte mare diferenţă. Cred că eram mai băieţoasă, făceam tot felul de tâmpenii, aveam multă energie, eram activă, dar nu cred că am creat probleme prea mari.

Nu am fost un copil-model, deşi s-a dovedit că exista potenţial, dar mijloacele nu erau cele mai potrivite. Profesorii erau prea îndoctrinaţi, scorţoşi, poate a fost bine, poate nu, habar n-am. Dar nu am fost un copil-model. Cred că am rămas şi corijentă.

Culmea e că am rămas la cor, pentru că nu învăţam anumite partituri. La Liceul de Muzică «Dinu Lipatti», la cor, nu erau chestii superficiale, nu cântam de plăcere, erau nişte partituri destul de greoaie, ample, de Mozart, iar dacă nu ştiai partitura, text şi linie melodică, erai taxat. M-am dus vara şi am dat corijenţa”, a spus Delia pentru adevarul.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..