Home Stiri mondene Delia, declarații despre prima sarcină: „Sunt doi”

Delia, declarații despre prima sarcină: „Sunt doi”

de Clara

Delia a fost invitata de săptămâna aceasta a lui Micutzu. În cadrul podcast-ului acestuia, cântăreața a vorbit despre sarcină, deoarece, de-a lungul timpului, oamenii au pus-o la zid pentru că nu a adus pe lume un copil.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată.

Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuţii acolo… Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulţi, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulţi. Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!”, a pus Delia în cadrul podcast-ului lui Micutzu.

În urmă cu mai mult timp, membra juriului de la Antena 1 a mărturisit că motivul pentru care nu a devenit mamă este cauzat de societatea în care trăim și pe care nu o consideră propice dezvoltării unui copil.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei, care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit artista pentru cei de la unica.ro.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «Made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a mai spus soția lui Răzvan Munteanu în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva vreme…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies