Home Stiri mondene Delia, vestea pe care nimeni nu o aștepta: „Îmi dau demisia”

Delia, vestea pe care nimeni nu o aștepta: „Îmi dau demisia”

de Clara
  • Delia face parte din juriul emisiunii „iUmor”, ceea ce înseamnă că trebuie să filmeze ore bune în șir.
  • Artista s-a ales cu unele probleme de sănătate.
  • Aceasta le-a spus fanilor despre ce este vorba, anunțând că demisionează.

Delia face parte din juriul emisiunii „iUmor”, motiv pentru care trebuie să filmeze ore bune în șir. Nu este deloc comod ceea ce ea trebuie să facă, motiv pentru care a căpătat anumite probleme de spate.

„Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia!

Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, a spus Delia în mediul online.

Delia s-a ales cu traume din adolescență

„În perioada liceului, o parte dintre profesorii de muzică le spuneau elevelor «Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută» și le pipăiau, efectiv, pe sâni. Asta se întâmpla la liceu la Lipatti.

Aveam 13 ani și veneam de la școală cu flautul în cutie. Auzeai când treceai pe lângă un șantier și chiar și în curtea școlii, «Hei, fata cântă la ce atârnă?». De ce faci asta unui copil, unui adolescent, unei femei, nu contează, de ce ești imbecil, de ce?”, a spus Delia pe pagina sa de Instagram.

Jurata a dezvăluit că ar avea nevoie de o pauză în urma tuturor anilor în care s-a implicat profesional

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumos, am muncit extrem de mult, de copil, muncesc în continuare, dar, cu «ajutorul» acestei pandemii, mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal.

E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă, în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică, din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies