Home Compatibilitate zodii Dezamăgiri pe plan amoros pentru Capricorni și alte 4 semne zodiacale. Fecioarele vor afla că persoana iubită i-a trădat

Dezamăgiri pe plan amoros pentru Capricorni și alte 4 semne zodiacale. Fecioarele vor afla că persoana iubită i-a trădat

de Clair
Dezamagiri pe plan amoros pentru Capricorni si alte 4 semne zodiacale. Fecioarele vor afla ca persoana iubita i-a tradat

Săgetătorii vor afla că partenerul de cuplu face anumite lucruri pe la spatele lor, iar capricornii vor afla faptul că persoana pe care o iubesc nu mai are față de ei aceleași sentimente.

Berbec
Berbecii vor avea parte de o situație extrem de neplăcută, deoarece își vor da seama că persoana pe care o iubeau cel mai mult nu este deloc ceea ce pare. Nativii vor trebui să se repună imediat pe picioare, pentru a nu arăta suferința de care au parte.

Taur
Taurii vor depinde de ajutorul unei anumite persoane, pentru a reuși să rezolve o neplăcere care a apărut în viața lor peste noapte. Nativii vor primi tot sprijinul de care au nevoie și li se va reconfirma faptul că persoana respectivă merită să aibă un loc în viața lor.

Gemeni
Gemenii vor primi un indiciu din partea astrelor în legătură cu ceva ce urmează să se întâmple, pentru ca nativii să știe cum să gestioneze situația în avans.

Rac
Racii așteptau o veste bună din partea persoanei iubite în legătură cu o promisiune pe care aceasta o făcuse. Din nefericire, nativii vor fi extrem de dezamăgiți, deoarece aceasta nu a făcut lucrurile promise.

Leu
Leii își vor schimba comportamentul și modul de abordare, ceea ce îi va ajuta să aducă mai multă fericire în viața celor din jur. Nativii vor deveni mult mai implicați, ceea ce le va oferi oportunitatea de a se bucura de rezultatele dorite.

Fecioară
Fecioarele vor afla că persoana iubită i-a trădat, deși aceasta își luase un angajament extrem de serios. Nativii vor afla și persoana cu care au fost înșelați și o vor confrunta la o discuție, pentru a afla adevărul gol goluț.

Balanță
Balanțele vor trebui să își facă puțină curățenie în agendă, pentru a se asigura că nu își vor lua mai multe sarcini decât pot duce. Deși intențiile lor sunt de apreciat, nativii nu trebuie să se suprasolicite.

Scorpion
Scorpionii vor trebui să acorde o atenție sporită lucrurilor care au loc în viața lor, deoarece unele persoane încearcă să intre pe sub pielea lor, pentru a avea de câștigat.

Săgetător
Săgetătorii vor afla că partenerul de cuplu face anumite lucruri pe la spatele lor, deși promiseseră să fie onești unul cu altul. Vestea pe care o vor afla va schimba radical modul în care nativii vor vedea relația.

Capricorn
Capricornii vor afla cu stupoare faptul că persoana pe care o iubesc nu mai are față de ei aceleași sentimente care existau la început. În consecință, nativii se vor gândi la anumite modalități prin care ar putea să salveze relația.

Vărsător
Vărsătorii vor să ia o decizie importantă într-un moment total nepotrivit. Dacă o vor face acum, nativii vor avea multe explicații de dat mai târziu și pot înrăutăți situația fără niciun sens.

Pești
Peștii trebuie să conștientizeze toate lucrurile care au loc în jurul lor și să nu se mai lase duși de val. Nativii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se vorbește și la ceea ce se face în jurul lor, pentru a nu deveni bătaia de joc a nimănui…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..