Home Stiri mondene Dumitru Dragomir, declaraţii neaşteptate despre divorţul lui Laurenţiu Reghecampf: „Ciocul mic la amândoi”

Dumitru Dragomir, declaraţii neaşteptate despre divorţul lui Laurenţiu Reghecampf: „Ciocul mic la amândoi”

de Buinoschi Andreea

Dumitru Dragomir a făcut câteva declarații despre divorțul anului. Acesta susține că Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție se vor împăca, deoarece își iubesc mult prea mult copiii.

„Părerea mea este că, datorită copiilor, o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii?

Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi, în familie, nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama!

I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă și Reghe. Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și, atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog! Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar, în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani.

Pe Ana… o felicit că nu a scos nicio murdărie la suprafață! Bravo ei! Și pe Reghe, la fel! Ciocul mic la amândoi, bravo lor! Adică nu și-au spălat rufele în fața lumii. Și banii mulți strică multe caractere. Când ai bani, ai și distracții, ai tot ce vrei pe lumea asta, iar tentația și coruperea sunt așa de mari… Mai ales care cea vine din partea prietenilor. Anturajul te distruge.

Am înțeles că Reghe s-a îndrăgostit de o fată frumoasă și tânără. Și Ana e frumoasă, dar aia e mai tânără cu vreo 15 ani decât ea, din ce am înțeles. Ea s-a menținut foarte bine și arată foarte bine. Ana și e fată deșteaptă, iar Reghe e un antrenor foarte serios”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies