Home Stiri mondene Florin Călinescu a luat-o în râs pe Olivia Steer de față cu Andi Moisescu

Florin Călinescu a luat-o în râs pe Olivia Steer de față cu Andi Moisescu

de Buinoschi Andreea

Olivia Steer este soția juratului de la PRO TV Andi Moisescu. De mai mulți ani, aceasta și-a schimbat total stilul alimentar și a ales dieta raw-vegană. Cunoscută ca fiind foarte grea, Florin Călinescu s-a amuzat pe seama acestui lucru, în timp ce se afla la masa juriului, alături de Andi Moisescu.

Călinescu a spus că nu crede că Olivia respectă în totalitate dieta raw-vegană, deoarece nu ar putea să stea nici măcar în picioare din cauza lipsei unei multitudini de alimente pe care ea nu le consumă.

Florin Călinescu: „Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și, când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva, în p*$%?”

Andi Moisescu: „Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS.”

Florin Călinescu: „N-ai cum din clorofilă să stai în picioare în p%$&. Eu zic că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul.”

Andi: „Eu știu ce fac ele când sunt amândouă?”

Florin Călinescu: „Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce.”

Andi: „Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice.”

Florin Călinescu: „Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: «Doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan? O friptură de 800 de grame?»”, a fost schimbul de replici al celor doi.

„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.

Citind şi, mai ales, punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea”, a spus Olivia despre motivul care a împins-o către un nou stil alimentar, conform wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies