Home Stiri mondene Fostul soț al Ancăi Țurcașiu are o nouă iubită!

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu are o nouă iubită!

de Buinoschi Andreea

În urmă cu puțin timp, Anca Țurcașiu anunța că divorțează, după cei 23 de ani de căsnicie, iar soțul său a trecut peste acest incident extrem de repede.

Cristian Georgescu, fostul soț al vedetei, și-a refăcut viața, la doar două luni de la divorț. Acesta a fost surprins într-un mall din București, alături de o femeie și de un copil. Mai mult decât atât, băiețelul părea să fie foarte apropiat de medicul Cristian.

Acum puțin timp, Anca Țurcașiu a confirmat zvonurile care deja apăruseră în presă. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris vedeta pe contul său de Facebook.

Într-un interviu acordat celor de la adevarul.ro, Anca a vorbit despre începuturile carierei sale: „Da, nimeni din familie. La mine pasiunea pentru teatru a venit de la cititul poeziilor de seară. Toată copilăria tata mi-a citit poezii în fiecare seară. Am crescut cu ele şi am continuat să trăiesc cu ele. Eu şi azi am cărţi de poezii pe masă şi citesc aproape zilnic, nu pot să trăiesc fără asta. Am învăţat poezii, am luat locul I pe ţară la Cântarea României recitând poezii, de altfel, era foarte important când dădeai la Institutul de Teatru să ai o asemenea diplomă de la Cântarea României, fără asta nu puteai să dai examen. Am trăit nişte timpuri care par destul de ciudate pentru tinerii de azi”…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies