Home Stiri mondene Fuego, detalii mai puțin știute despre viața sa

Fuego, detalii mai puțin știute despre viața sa

de Clara

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere. Acesta are o carieră impresionantă și, pe cât de cunoscute sunt melodiile sale, pe atât de puțin se știe despre viața sa. În cadrul unor interviuri, Fuego a oferit mai multe detalii despre viața sa.

„La Turda am crescut, acolo am spus prima dată un poem în limba română, acolo trăiește învățătoarea mea, pe care o iubesc enorm și cu care mă văd de fiecare dată când mă duc acasă; ea mi-a pus creionul în mână și m-a învățat să scriu «mama». Tot acolo, pe Dealul Mihai Viteazul, m-am lansat, cântând la toate manifestările și picnicurile care se făceau, acolo m-am rugat prima dată, în biserica din spatele pieței, și tot de-acolo am pornit către «Cântarea României», unde am câștigat premiul I la faza pe oraș, apoi pe țară. La Turda mă văd cu prietenii mei vechi, cu bunica mea de 85 de ani, cu mătușa, cu nepoții, cu toți oamenii dragi pe care-i văd foarte rar”, a spus acesta, pentru cei de la Libertatea.

În ciuda faptului că putea să ducă o viață lipsită de griji în Capitală, Fuego a decis să se întoarcă în locul în care a copilărit, pentru a avea grijă de bunica sa. Acesta nu a putut sta departe de familia sa și de amintirile tinereții și a dat haosul din București pe liniștea din Turda.

„Eu am luat-o pe mama de la Turda în momentul în care tata a murit, pentru că aveam multe amintiri acolo şi am adus-o cu mine la Bucureşti. Dar astăzi locuieşte cu bunica, pentru că la 85 de ani sunt multe treburi casnice, bunica nu se simte foarte bine şi trebuie ca cineva să aibă grijă de ea”, a mai declarat artistul, pentru cei de la click.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies