Home Stiri mondene Gabi Bădălău a făcut testul antidrog: „Mi-au ieșit rezultatele…”

Gabi Bădălău a făcut testul antidrog: „Mi-au ieșit rezultatele…”

de Buinoschi Andreea

În urmă cu mai multe săptămâni, Claudia Pătrășcanu i-a cerut lui Gabi Bădălău să facă testul antidrog. În cele din urmă, acesta a acceptat și a declarat, pentru cei de la Antena Stars, că toate acuzațiile pe care fosta soție i le-a adus sunt doar minciuni și că va lupta pentru a-și lua copiii.

Mai mult decât atât, iubitul Biancăi Drăgușanu susține că este nevinovat și așteaptă cu nerăbdare rezultatele testului, pentru a demonstra întregii lumi că este curat.

„Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (n.r.: INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns, am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic.

Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt convins că copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea”, a spus fostul soț al Claudiei Pătrășcanu pentru Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..