Home Stiri mondene Gabriel de la „Puterea Dragostei” vorbește despre iubită

Gabriel de la „Puterea Dragostei” vorbește despre iubită

de Clara

Gabriel a avut o relație cu Daiana, dar, după aceea, a făcut loc tatonărilor cu Ramona. După ce bărbatul a revenit acasă, în Rovinari, a vrut să îi arate iubitei sale cât de mult o iubește. Drept dovadă, Gabriel, prin intermediul unui video pe care l-a încărcat pe contul său de socializare, i-a transmis iubitei sale un mesaj.

Concurentul de la Puterea dragostei i-a mărturisit iubitei sale cât de mult o iubește și a sperat să o convingă de faptul că, pentru el, nu există nicio altă fată.

„Te iubesc, ești tot ce mi-am dorit, nu-mi văd viața fără tine. O să te fac toată viața fericită pentru că meriți, așa cum mă faci pe mine fericit și tu știi lucrul ăsta cel mai bine. Te iubesc mult, iubirea mea”, au fost cuvintele pe care Gabriel i le-a adresat iubitei sale.

Într-un interviu acordat celor de la WOWBiz, fostul concurent al emisiunii a vorbit despre viața sa sentimentală: „Am o prietenă aici, în România, acasă la mine, este brunetă și frumoasă. Recunosc, sunt îndrăgostit de ea și sper să fim fericiți multă vreme de acum înainte. Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă! De aceea, suntem puțin separați acum, s-a supărat puțin… O să depășim momentul, sunt sigur, dar mai durează pentru a avea încredere deplină în cuplu”.

De asemenea, Gabriel a mărturisit că și-ar dori să participe la Survivor: „M-am înscris la «Exatlon» încă din primul an, dar nu a fost să fie. Am dat probe, mi s-a spus că sunt ok, dar atunci nu s-a concretizat nimic. Mi-a părut rău că nu am putut ajunge acolo, ar fi fost o provocare a vieții mele. Însă, încă mai cred că am șansa mea, de aceea, voi încerca la noul sezon «Survivor»! De data aceasta, sper să fie cu noroc”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies