Home Stiri mondene Gabriela Firea recunoaște dacă a fost sau nu amanta lui Călin Popescu Tăriceanu

Gabriela Firea recunoaște dacă a fost sau nu amanta lui Călin Popescu Tăriceanu

de Clara

Gabriela Firea a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări și a trebuit să spună dacă a fost sau nu amanta lui Călin Popescu Tăriceanu. Aceasta a negat această afirmație, spunând că toate zvonurile au fost inventate.

„Sunt numai minciuni. Este greu de crezut că o femeie poate reuși în carieră fără ajutorul cuiva. Am avut o căsnicie fericită și devotată.

Eu nu am stricat casa nimănui. Răsvan era singur de mulți ani când a început să-mi facă curte. Nu pot fi acuzată ca i-am despărțit. Dumnezeu știe mai bine cum au stat lucrurile. Eu am fost a patra soție. Răsvan avusese înainte trei mariaje, care au durat câte un an. Nu știu ce s-a petrecut înainte, poate că nu s-au potrivit. Noi am fost căsătoriți timp de 18 ani. Răzvănel venea mereu la noi. Le urez numai bine (n.r. – fiului vitreg și mamei sale)”, a spus Gabriela Firea în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

În urmă cu ceva timp, Firea a fost invitata Danei Budeanu și a vorbit despre programele pe care le-a creat pentru seniori și care erau scopul lor, după ce multă persoane au criticat această idee.

„Eu, când am creat programele pentru seniori, m-am gândit şi la tineri. În momentul în care părinţii unui tânăr sunt sprijiniți de primărie, automat, acel tânăr este mai liniştit şi nu mai trebuie să meargă lunar să ducă bani părinţilor pentru diverse nevoi. Deci, eu m-am gândit că este un ajutor, în general, pentru oameni. Ajută seniorii şi, automat, relaxezi puţin situaţia financiară a tinerilor care au rate, au copii de crescut sau sunt la început de drum. Ne-am gândit ca un sprijin pentru întreaga societate. Iar programele pentru persoanele cu probleme de sănătate le-am gândit tot în acest sens, pentru că 60.000 de persoane cu dizabilități primesc sume ridicole de la guvern, iar de la primărie, există acest sprijin financiar care, pur şi simplu, face diferenţa între a muri de foame şi a supravieţui”, a spus fostul primar al Capitalei…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies