Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu are nevoie de ajutor pentru copil

Gabriela Prisăcariu are nevoie de ajutor pentru copil

de Clara

Gabriela Prisăcariu a născut în urmă cu aproximativ șase luni. Aceasta s-a ocupat singură de copil până în acest moment, dar, de curând, modelul a anunțat că îi caută o bonă. Se pare că reîntoarcerea la activitățile de zi cu zi nu îi permit să petreacă atât de mult timp cu fiul ei care are toată nevoia de ea.

„Ne căutăm bonă. Suntem cuminței, câteodată dormim, câteodată nu, dar uitați-vă la moaca asta, ce mai contează”, a spus Gabriela Prisăcariu.

„Mănânc orice, ciocolată, pește, carne. Nu mi-am schimbat deloc meniul după ce am născut. Mănânc câte puțin din toate și copilul meu este ok. Nu sunt un exemplu, nu zic să faceți așa, pur și simplu, așa fac eu.

Și nu mă pot abține de la bere. De fiecare dată când își deschide Dani o sticlă cu bere, trebuie să beau neapărat o gură. Înainte, nu consumam bere absolut deloc. În timpul sarcinii, nu știu de unde a venit această poftă și, acum, la fel. Nu mă abțin și îmi pun și câte un pahar cu vin o dată pe săptămână”, a spus Gabriela în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a fost luată la rost de către internauți

„Vai, cum am putut să pun hainele și scutecele lângă bani?! Așa ceva nu se face. Vai, copilul are geanta lui, dar am plecat în grabă și am pus tot ce am apucat în paporniță. Mai nou, totul trebuie să fie steril. Nu trebuie să mai explic. O, bine că sunteți voi perfecți! Sincer, mi se pare mie sau lumea a lua-o razna rău de tot? Primesc tot mai multe mesaje. Orice faci, se găsește cineva care să-ți scrie. Voi nu aveți și voi o treabă a voastră?

Ați uitat când ne scăpau nouă părinții suzeta pe jos? Ce făcea mama noastră? O lua de pe jos, o sufla puțin, eventual o bagă în gura ei și gata, era sterilă”, a spus soția lui Dani Oțil în mediul online.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies