Home Stiri mondene George Burcea le compară pe fosta și actuala parteneră

George Burcea le compară pe fosta și actuala parteneră

de Buinoschi Andreea

George Burcea este, în cele din urmă, fericit. Acesta a dat uitării tot ceea ce a fost între el și Andreea Bălan, concentrându-se doar asupra celor două fetițe ale sale, dar și a iubitei. Cu toate că este îndrăgostit până peste cap de Viviana, acesta a declarat că încă nu poate decide care este cea mai bună și că va lăsa timpul să elucideze acest mister.

George Burcea a spus, în urmă cu ceva timp, că Viviana a apărut în viața sa exact în momentul în care credea că niciodată nu va mai fi fericit. Întrebat de jurnaliștii de la ciao.ro care dintre ele este femeia potrivită, actorul nu a oferit un răspuns foarte clar.

„Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după un an. Deocamdată nu doresc să fac «n» comparații, ci să ma bucur atât de ea”, a mărturisit George pentru sursa menționată mai sus.

„Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit în «Ferma», un suflet cald și omul potrivit la momentul potrivit. Este prima oară când o întâlnesc pe Viviana, iar energia ei a făcut ca noi să ne apropiem. Sunt sigur că ambii avem de învățat o lecție din această experiență.

Nu știam ce fete vor fi în competiție și nici nu mi-am propus să mă îndrăgostesc. Faptul că s-a întâmplat așa nu poate decât să mă bucure, în niciun caz să mă facă să regret sau să fiu supărat”, a mai continuat Burcea.

Mai mult decât atât, actorul a fost întrebat ce i-a plăcut cel mai mult la Viviana, iar răspunsul său a făcut referire și la Andreea Bălan. „Îmi plac foarte mult oamenii cu energii bune, pozitivi și care nu spun niciodată «nu se poate», «e greu», «mai bine nu», «las-o așa», «fă altceva» etc. Dacă vrei să reușești în viață, încearcă să te înconjori de oameni care cred în ei și în tine, nu de oameni «urâcioși». Oamenii urâcioși te vor transforma și pe tine într-un urât,  la propriu și la figurat”, a mai spus George pentru ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies