Home Stiri mondene George Burcea recunoaște că Andreea Bălan i-a făcut rău: „A avut grijă să mă dea în gât la poliție”

George Burcea recunoaște că Andreea Bălan i-a făcut rău: „A avut grijă să mă dea în gât la poliție”

de Buinoschi Andreea

După ce Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, bărbatul a preferat să rămână tăcut, în timp ce fosta sa soție a fost foarte vocală în legătură cu acest subiect. După ce a îndurat efectele negative ale spuselor artistei, George a decis să își exprime și el punctul de vedere, iar lucrurile par să nu mai fie așa cum le-a prezentat Andreea Bălan.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că, uneori, să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și, în timp ce eu eram în platou, cineva a avut grijă de acasă să dea detalii, până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci, uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă. Pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată…

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des. Că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a declarat actorul în cadrul unui show difuzat la PRO TV.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies