Home Stiri mondene George Burcea vorbește despre sărutul cu Viviana Sposub: „Dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta”

George Burcea vorbește despre sărutul cu Viviana Sposub: „Dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta”

de Clara

După ce George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat în fața camerelor de filmat, fanii au început să spună că cei doi formează un cuplu sau sunt pe punctul de a o face. Deoarece acesta nu ar fi fost primul cuplu care se formează în urma emisiunii, admiratorii lor așteaptă un răspuns.

George a decis să facă lumină în acest sens și a spulberat visurile admiratorilor săi, spunând că între el și Viviana nu este nimic.

„Nu am venit în «Ferma» cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea… când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și TV.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tânăr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a spus George pentru cei de la Click.ro.

În urmă cu puțin timp și Viviana a negat aceste zvonuri, spunând că sunt doar concurenți în aceeași emisiune. „N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu, de obicei, când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici, că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus vedeta PRO TV, conform ciao.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies