Home Stiri mondene Gina Pistol a spus cine au fost nașii micuței Josephine

Gina Pistol a spus cine au fost nașii micuței Josephine

de Clara

În weekendul acesta, Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe micuța Josephine. Aceștia au sărbătorit creștinarea fetiței într-o atmosferă restrânsă, alături de persoanele apropiate.

„Nașii fetiței vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, a spus Gina Pistol despre nașii micuței sale, în urmă cu ceva timp, pentru cei de la a1.ro.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei, ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a mai declarat prezentatoarea de la Antena 1 pentru aceeași sursă.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unei emisiuni televizate, Smiley a vorbit despre al doilea copil, dar și despre cum se descurcă în rolul de tătic, Josephine fiind primul copil al lui.

„Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu, și Gina, și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii: «Bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil». Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile. Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a spus Smiley, în urmă cu doar câteva săptămâni, relatează cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies