Home Stiri mondene Gina Pistol, criticată pentru felul în care arată: „Se duce frumusțea”

Gina Pistol, criticată pentru felul în care arată: „Se duce frumusțea”

de Buinoschi Andreea

Gina Pistol nu este nici ea „ocolită” de mesajele mai puțin frumoase ale internauților. De data aceasta, un bărbat a fost cel care a avut ceva de comentat la adresa graviduței, spunând că nu mai este atât de frumoasă ca până acum. Iubita lui Smiley nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat imediat.

„Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea”, a fost mesajul pe care prezentatoarea l-a primit. Aceasta a răspuns imediat, spunând că toată lumea îmbătrânește, dar și că frumusețea adevărată este cea din interior.

„Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit.  Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinții unei fetițe, în mai puțin de trei luni. Cei doi au dat vestea cea mare pe conturile sociale, iar viitoarea mămică a povestit cum a început totul între ei. „Eu te știu de când erai la Simplu. Și ce îmi plăcea mie, înainte să te cunosc, înainte să devenim personali, că ești băiat bun. Mi se părea că ești băiat bun, genul pe care să-l duci acasă, să îl cunoască mama ta. Și țin minte, odată, când eram amândoi singuri, nu eram într-o relație niciunul și cântai la un eveniment. Și mă uitam, așa, la tine și mă gândeam, atunci te-am văzut altfel, în urmă cu mulți ani! Și acum la fel, îmi place că ești un om bun, că mă echilibrezi, că îmi ești un prieten foarte bun și că râzi la glumele mele. Ești opusul meu, îmi place că ma aduci cu picioarele pe pământ, chiar dacă eu sunt mai cu capul în nori”, a declarat Gina…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies